reklama
Do Wisni, wiem ze nicki sa podobne, ale tak mi najlatwiej zapamietac mojego, bo to od nazwiska
Pozdrowionka dla wszystkich, dzisiaj ide po tzw tutaj (wlochy) recepte na zrobienie badan
A jutro prwdopodobnie je zrobimy i miejmy nadzieje, ze wsio bedzie ok 
pa pa
pa pa
Wiśnia-gratuluję bardzo!!19 luty to super data-jeszcze lepsza 18luty tak nieskromnie mówiąc, bo ja się wtedy urodziłam
Trzymam kciuki za wszystkie nowo wpisane lutowe mamy !!!
Jeżeli chodzi o dolegliwości to mnie od jakiegos czasu męczą mdłości- na szczęście bez punktu kulminacyjnego!Jest to bardzo dla mnie uciażliwe, ale trudno, dam radę, poświęcę sie dla maluszka
Poza tym czuje, że jestem troche osłabiona-szybciej sie męczę, najchętniej bym tylko leżała. Ale pracowac normalnie pracuję, i mam nadzieję, że będę jak najdłużej.No i kolejną dolegliwością jest u mnie ból piersi!!!Tez zniosę!!! 
Jeżeli chodzi o dolegliwości to mnie od jakiegos czasu męczą mdłości- na szczęście bez punktu kulminacyjnego!Jest to bardzo dla mnie uciażliwe, ale trudno, dam radę, poświęcę sie dla maluszka
martula25 dziękuję, jasne ,że zniesiesz, my już tak mamy że dla maleństwa jesteśmy gotowe na wszystko 
a co do daty to mój tata też się urodził 18 lutego
mama za to 25 i już widzę ich przepychanki kiedy urodzi się maluszek hehe
ja właśnie kończę pracę i uciekam do domu, po drodzę muszę jeszcze zwinąć córę z rąk niani i zakupy machnąć, dobrze że rodzice jutro wracają będę miała więcej czasu ufff
pozdrowienia dla wszystkich
a co do daty to mój tata też się urodził 18 lutego
ja właśnie kończę pracę i uciekam do domu, po drodzę muszę jeszcze zwinąć córę z rąk niani i zakupy machnąć, dobrze że rodzice jutro wracają będę miała więcej czasu ufff
pozdrowienia dla wszystkich
Witam wszystkie mamy lutowe!
Byłam dziś u gina, dzidzia jest

Mogę już uściślić termin - 16 lutego. Pewnie jeszcze się zmieni po usg, ale zawsze to już coś. Jestem gotowa znosić nawet mdłości
. Dziś dopadły mnie po raz pierwszy i to tuż przed wyjazdem do pracy. Dobrze, że w autobusie się nie nasiliły
. Ale cóż, dla maluszka trzeba przez to przejść. Strasznie się cieszę, do tej pory trochę się bałam, teraz mi przeszło (choć jak się znam, to tylko na chwilę :
). Pozdrawiam wszystkie mamy i maleństwa
Byłam dziś u gina, dzidzia jest
Mogę już uściślić termin - 16 lutego. Pewnie jeszcze się zmieni po usg, ale zawsze to już coś. Jestem gotowa znosić nawet mdłości
Super, że nas coraz więcej
Dobrze że większosc dolegliwości znika po pierwszym trymestrze ! Ja też normalnie pracuję i mam zamiar do końca, ale to "słabość" jest okropna - dziś strzygłam psa do wystawy i po półgodzinie musiałam się położyć, bo aż mi się w głowie zakręciło... Pies dziwnie na mnie patrzył ze stołu trymerskiego, bo z reguły nie odpuszczałam mu przed upływem 2 godzin

Pozdrówka dla Wszystkich i dobrego samopoczucia !
Pozdrówka dla Wszystkich i dobrego samopoczucia !
No to badania zrobione, wyniki 27
cale szczescie, bo na 28 mamy umowiana wizyte u gina :laugh: ktorej juz sie doczekac nie moge, bo mam nadzieje juz uslyszec to malutkie pikajace serduszko mojej dzidzi 
tak widze, ze rozmawiacie o objawach, bu ja oprocz sennosci i bolacych piersi to nic nie mam, no moze troszke mi juz brzuszek widac
pozdrowionka
tak widze, ze rozmawiacie o objawach, bu ja oprocz sennosci i bolacych piersi to nic nie mam, no moze troszke mi juz brzuszek widac
pozdrowionka
reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
Gorące gratulacje dla wszystkich lutóweczek. Cieszcie się każdą chwilą ciąż, róbcie fotki brzusiów i czekajcie na maluszki w świetnych nastrojach.
Pozdrowienia lutówka 2006
Ciekawe, która urodzi 23??
Pozdrowienia lutówka 2006
Ciekawe, która urodzi 23??