Kliknij w swoj profil i po lewej masz jaka chcesz mieć sygnature. Wklejasz tam suwaczek. Zapisujesz i już masz.Dziewczyny jak Wy to zrobiłyście że macie takie ładne obrazki w którym jesteście tygodniu itp, ja za każdym razem musze link wklejać ;/
Piękny dzień sie szykuje. Moja mala zrobiła mi pobudke przed szósta bo słońce świeci a ona ma tyle energii.
Ja co do jedzenia to sie tez nie ograniczam. Jem dużo bo lubię ale staram sie z głową tzn nie przesadzać ze slodyczami. Niestety juz nie mdli mnie tak na slodkie....
jedno co mnie cieszy to to ze jak narazie nie mam ochoty na słodycze
a dla mnie kiedys to było nie do pomyslenia zeby mi tak słodkosci w domu cały czas lezały a ja ich nie ruszam 
nie mogę go zostawić na chwilę bo wszędzie wszystko musi pootwierać, powyjmować, polizać, porozrzucać i td. Ale jest bardzo kochany;-).
wstyd sie przyznac ale od owocow mnie odrzuca a tego duzo by sie przydalo w naszej diecie. Z tego tez powodu nie szaleje z zakupami ani nawet nie ogladam gadzetow dzieciecych typu posciel, wozki, butelki, ciuszki... Poki co pracuje pelna para ale popoludnia praktycznie przesypiam. Dobrze ze m pomaga i zajmuje sie córka bo gdyby nie mogl to ja nie wiem. Takze z utesknieniem czekam do wrzesnia, dolegliwosci miną, pojde na L4 i weszcie zaczne cieszyc sie ciaza. Kolejna wizyte mam 1 sierpnia i to juz bedzie usg prenatalne. Nie moge sie doczekac.