reklama

Lutóweczki 2014

MASAKRA kobieta 24lata ukrywała że jest w ciąży, urodziła w wannie straciła przytomność i jak się ocknęła to dziecko już nie żyło, wsadziła do worka i zakopała w szklarni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja pierdziele!!!!!!!!!! Aż nie wierze że aż tak można nie mieć serca!!!! Dla mnie takie kobiety powinny zginąć! Jakieś krzesła elektryczne!! MASAKRA!!!!!

CO SIĘ DZIEJE W TEJ POLSCE....

Edda 14zł??? to ja nie wiem co u nas za apteka w sumie maz tez mi powiedział ze przeplacilam bo za magnez, witaminy, nospe i 2op luteiny zapłaciłam ponad 135zł

Ostatnia edycja:
reklama
no niestety masakra :wściekła/y: ja bym w jej wersje jak na razie nie wierzyła ... bo powiedziec moze wszystko zwłaszcza cos na swoja obrone a jak było wyjdzie dopiero po seksji ....

ja tez za 2 opakowania luteiny płaciłam jakos 14 zł ...

Wersja tej dziewuchy mnie nie przekonuje. Owszem nieszczęśliwe wypadki się zdarzają, ale nie tak się na nei reaguje. Poza tym co ona 5 lat miała?! Nie wiedziała, że jak jest się w ciąży, to trzeba iść do lekarza? A jak poród się zaczyna to wzywać pogotowie? Absolutnie nie wierzę w wersje z nieszczęśliwym wypadkiem. Już w Polsce jest jedna, która stara się od 2 lat przekonać, ze dziecko jej się wyślizgnęło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Rozszarpałabym taką! Wysłała na daleką syberię do gułagu jakiegoś i kazała dzień i noc pracować aż by zdechła!

Strasznie przeżyłam śmierć Madzi. Nocami spać nie mogłam. Do tej pory nie rozumiem czemu prawo nie zostanie u nas zmienione. Ten bezczelny babsztyl nawet jak zostanie skazany, to wyjdzie za kilka lat i będzie gwiazdą na pudelku.

Coraz częściej słyszy się o takim bestialstwie. A to w stawie dziecko znajdują, a to w zamrażarce!!:wściekła/y::wściekła/y:

Katia no niestety nic na takie cos nie poradzimy:-( sa ludzie ktorzy latami staraja sie o maluszka ... a takie @ maja za dobrze za łatwo im przychodzi i tez tego nie szanuja :wściekła/y:

Nie rozumiem co kieruje myśleniem tych kobiet.... Przecież dziecko można urodzić i oddać do adopcji, jest pełno rodzin które nie mogą mieć dzieci a chcieli by adoptować takie maleństwo nawet sama znam taką rodzinę, moja kuzynka z mężem od 4 lat starają się o adopcje i cisza podobno takie są procedury długie że szok!!!! A Oni tak pragną mieć dziecko..:-(

sylwia a może twoja ginka nie ma umowy z NFZ i nie może refundowanych recept wypisywać?
następnym razem jak da ci receptę to popatrz sobie ile jest refundacji bo tam procentowo jest napisane i będziesz wiedzieć.

No właśnie, a od czasów śmierci Madzi coraz więcej tych zabójstw. Boże co się dzieje z tymi ludźmi eh eh.
Ja na punkcie Katarzyny W. mam fioła. Każdą rozprawę obserwuje i czytam relacje na tvn24. Niech ją zamkną a najlepiej jakby jej te więźniarki dały popalić w tym więzeniu.

Katia ja nie moge powstrzymac sie przed pochłanianiem zapiekanek ;-) ostatnio wziełam sobie duza i o dziwo wchłonełam bez zadnego stekania ze nie dam rady :-p wiadomo nie jem ich bardzo czesto ale jem :-)

Kasoku kochana wrociłas juz z wakacji ???

reklama
Ja dostałam strasznej chcicy na hamburgera i poprosiłam Męża żeby mi kupił. Myślę, że nie zaszkodzi Małemu.... W zwykłej sklepowej żywności jest mnóstwo chemii, a jem to na co dzień.

O, znowu będzie mój ukochany Kogel Mogel :-) Kocham ten film :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry