ja czuję na samym dole brzucha.
początkowo na linii majtasów, teraz nieco wyzej, ale ponizej pępka
Sylwia tak zamiast nalesnikow robie krokiety na takich własnie andrutach maczanych w mleku one wtedy sa elastyczne i poddaja sie na wszelkie układanie .. i to w takie andruty zawijam farsz
o wow, jaki pomysłfajny i na pewno dużo szybszy, bo smażenie placków odpada

I serio one się nie rwą? Aż dziwne.. Kogel moegl uwielbiam! A najbardziej piosenkę
"Kogel-Mogel" (1988) - piosenka „Szukaj mnie" - YouTube a z filmem 'oskar' kojarzy mi się ten, widziałyscie? Często leci w TV
Oskar (1991) - Filmweb 
Dzisiaj bardzo zabiegany mieliśmy dzień. Zapodam krótka listę rzeczy odchacoznych: - kupione buty dla Miska, -kupione buty dla Lusi,- -zestaw skarpetek dla obojga,- spalony prostownik

,- załątwiona sprawa z drzwiami i bramagarażową w jednej firmie, - frzyjer zrobił porządek Miskowi na głowie,- przedłużona umowa z operatorem sieci,- zakupy zrobione, - obiad, potem kolacja,- pranie powieszone,- jeszcze góra prasowania czeka

zasiadam i w końcu, w końcu delikatnie cuzję kopniaczki. Pewnie od tej mojej super pozycji maluch znalazł sobie lepszą i kopie tak, że nie czuję. W pierwszej ciąży miałam tak, że ciąża już była wysoka, grubo ponad 20tc a dwa dni maluch nic! Od razu na IP a tam na USG synek kopał w najlepsze i wiercił się a ja nie czułam nic! Takze pocieszam się tymi delikatnymi muśnieciami, że zmienił pozycję. Co do fast-food to ja ulegam..ojjj ulegam i to dość często. Najbardzie mi syfiaste jedzenie podchodzi, smażone...ble surówke ciężko przełknę a pizzę czy fryty to bez problemu..