reklama

Lutóweczki 2014

:) Fajnie, coraz wiecej nas czuje juz ruchy...idziemy do przodu dziewczyny! Zaraz będziemy narzekać i modlić się o poród choc tydzień przed terminem :D:D

reklama
ja ostatnio wieczorem lezac w łozku po lewej stronie brzuszka wyczułam twarda kuleczke odrazu zmacałam prawa strone a tam normalny brzuszek wiec wołam meza i mowie mu niech dotyka ... on zaczoł tam pukac i maluszke przemiescił sie gdzie indziej ;-) ale super uczucie :-)

super :) Jakoś tak często bywa, że jak tatuś maca to dziecko w momencie zasypia:) A moja Lusia dzisiaj w sklepie babke zagieła:) Zgubiła kolczyka i chodzi z jedna biedronką w uchu. Każdy się dziwi, a że sklepów obeszliśmy dzisiaj sporo to już miała chyba dość tłumaczeń dlaczego tylko jeden kolczyk. No i babka mówi.. A gdzie masz drugiego? Zgubiłaś? A Laura ostrym tonem odpowiada: NIE! Nie zgubiłam! zgubił SIĘ! :)))no różnica jest :)

Dziewczyny a ja łapę doła, moje dziecko idzie do szkoły (co prawda zerówka, ale szkoła) w poniedizałek ma uroczyste rozpoczecie roku szkolnego a ja nie mogę z nim byc na tej uroczystosci
jest mi bardzo przykro z tego powodu, on bardzo przezywa szkole itd
najwazniejsze ze maz we wrzesniu jest czasowy i moze z nim pójsc, moze mi teraz pomagac duzo, jak ja musze lezec i sie oszczedzac
moj maly chlopzyk idzie do szkoly, juz lza mi sie kręci, a mnie z nim nie bedzie tego wielkiego dla niego dnia :((((

Eve i ja cieżko moje dziecko puszczam do tej cholernej zerówki. Wściekła jestem na nowy system. Tak małe dzieci zmuszone do wybycia z domu. niektóre chcą i są gotowe ale przecież nie wszystkie. Mój Misiek wcale nie jest z tego zadowolony, pomimo, że chodził do pkola tamten rok. Teraz nie chce iść. Zastanawiam się nad ED na kolejny rok jeśli będzie musiał isć do pierwszej klasy...

mi tez nie podoba sie to ze tak małe dzieci musza wybywac wczesniej do szkoły , skracaja dzieciaczka dziecinstwo ... ehhh

dziewuszki kochane ja zmykam spac bo oko mi juz opada :blink:tak wiec spokojnej nocy wam zycze :* dobranoc

Monila miłej nocki, ja jeszcze posiedzę sama nie wiem po co...aaa małe się rozruszało w brzuszku, że aż miło:) Stuka i puka i ahhh miód na serce . Ale co się dziwić jak jest 23 przecież :) Będzie punktualny/a :)

Ja dopiero się gości pozbyłam (bo przyszła jeszcze koleżanka) ;) Trochę nam się rozsiedziało, ale wesoło było. Tyle, że mój maluszek chyba już miał ciężko w pozycji siedzącej i troszkę zaczął mnie męczyć. Więc teraz się położyłam i czuję jak tam jakieś wygibasy ćwiczy :-) i super to jest, jeszcze tak delikatnie, ale nie da się z niczym innym pomylić :)
No i też chyba zaraz usnę, chociaż co dziwne dziś nawet długo wytrzymuję. Mój M nadal gra ;) a ja spać :)
Dobranoc :-)

reklama
a ja dalej przed kompem! Właśnie kupiłam dzieciom prezenty na urodzinki, hurtowo dla obojga bo tylko tydzień różnicy mam a urodziny Miska juz w sobotę...jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę. Marta moje dziecię też najbardziej daje popalić jak siedzę, albo podkurczam nogi, wtedy mu ciaśniej i buszuje z werwą :) No to już spadam, dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry