kerna
http://www.lauraziobro.pl
no i będą posty pod sobą. Grzechotka mnie nasz rząd doprowadza do białej goraczki...tak ludziom zatkają gęby darmowymi przedszkolami a z dzieci zrobią wyprutych emocjonalnie manekinów. Dla mnie w ogóle sam system szkolny jest nieprawidłowy. W mało której jest mozliwość rozwijania u dziecka kreatywności i JEGO upodobań. Jest odgórnie nakazane mysleć tak, robić tak ,pisać tak i odpowiadać na pytania tak a nie inaczej. Nawet jak na pytanie są dwie dobre odpowiedzi ito prawidłowa jest ta co w książce...nie inna. Dlatego poważnie zastanawiam sie nad domowym systemem. A dodatkowo będzie miał czas na chodzenie na dodatkowe kursy czy sportowe czy muzyczne, gdzie będzie miał kontakt z innymi dziećmi również. Żeby chociaż te szkoły były gotowe na takie zmiany, żeby przyjęły 6cio latka w innej formie niz 7mio bo jest to jednak ogromna różnica. Na dodatek właśnie, chodzenie do szkoły razem z gimnazjalistami to jakaś paranoja. kasieczek biedna Ty, naprawdę szkoda mi Cię...

ja nawet nie slyszalam takich przekleństw a jak wyciągnęli paczke fajek i zaczeli kurzyc to mnie poniosło i ich przepedzilam ze slizgawki