reklama

Lutóweczki 2014

witam dziewczyny, ale napisalyscie duzo :cool:
ja niewyspana mala cala noc budzila sie chciala wstawac gdzies krecia gadala plakala a jesc nie chciala czyli nie wiem ja podejrzewam ze wieczorne winogrona dane przez tatusia :eek: tuz przed snem bo rano caly pampers i dziecko do kapieli.jestem nieprzytomna :crazy:

reklama
Sylwia jak ja lezałąm to tez myslałąm o tym co musze zrobic jak jzu zaczne hasać ;-)

u mnie jak na razie nie ma zadnych imprez ... no jedynie jeszcze my w pazdzierniku mamy rocznice slubu ale w tym roku chyba nie bedziemy robic imprezy tylko pojedziemy sobie gdzies na kolacyjke sami :-)

ale jeszcze sporo imprez u tesciowej nas czeka a ja zawsze jej pomagam :-p no ale to jzu nie to smao co u siebie ;-)

taaa mezus dzis obiecał ze weznie mnie do Mc donaldsa :-p

Sylwia Ja tydzień temu poczułam pierwsze ruchy właśnie pod pępkiem, a teraz czuję je też czasem ciut wyżej i po bokach :-)

Wiecie że w styczniówkach jest póki co 10 dziewczynek i 20 chłopców?
A niby więcej dziewuszek się generalnie rodzi... :)

BB_Anna jak w pierwszejc ciazy byłam na sierpniowkach to była przewaga chłopakow :-p a pozniej jak lezałam w szpitalu to na sali lezało nas 5 ozekujacych na syna a tylko jedna czekajaca na coreczke :-p wtedy to był boom na chłopaki :-p

zaraz sobie policze jak to wyglada u nas :)

własnie przewertowałąm nasza tabelke i wychodzi na to ze jak na razie mamy 6 dziewczynek i 7 chłopakow :)

Ostatnia edycja:
BB_Anna ja też czasem czuje poniżej pępka a nawet po prawej stronie podbrzusza :) niestety u mnie to jest jeszcze nie regularne ;/

ojjej u nas tez chłopczyki przewazaja?? :)
u Was tez tyle much jest?? balkon mam otwarty i mnie szlag trafia z tymi muchami :(

Hej dziewczynki :-) ale dziś dałam d..y że masakra. Byłam święcie przekonana że mam wizytę na 15-tą a po 10 dzwoni do mnie lekarz czemu na wizytę nie przyszłam, że dla ciężarnych wizyty muszą być dłuższe i wogóle. Niewiem dlaczego mi się ubzdurało że mam na 15 a nie na 10 jak mam zapisane w książeczce! Mam przyjść o 14.20 ale się teraz boję że będzie wkurzony:-) normalnie nie mogę sobie logicznie wytłumaczyć mojej głupoty heh

małkus hahaha jak Ty to zrobiłaś :) Może po prostu myślałas o czymś innym :) Dobrze że lekarz przyjmie Cię o tej 14 bynajmiej wizyta nie przepadnie :) 3mam mocno kciukasy! :)

hahah małkus dobra jestes :-) e tam lekarz nie bedzie wkurzony tylko raczej zdziwiony , ale fajnie ze przełozył ci wizyte na ten sam dzien tylko troszke pozniej:-)

reklama
Małkus zwal na sklerozę ciazowa:-D ja tak zawsze robie

Sylwia9 mam to samo ,wkurzaja mnie te muchy i w tym roku zwiesilam lep na much taki jak kiedyś miała moja ciocia na wsi,ochydnie wygląda ale nie lataja mi po kuchni i mieszkaniu a w nocy nie laza po nas i nie budza nas

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry