Cześć!
Nie śpię od 5
Wierciłam się, wierciłam i nie mogłam zasnąć. Nie chciałam budzić Męża, więc poszłam sobie do drugiego pokoju.
Po wczorajszej dyskusji o ruchach dzieci oczywiście włączyła mi się panika
Wczoraj praktycznie nic nie czułam w brzuchu, chociaż jeszcze bardzo wyczuwalnych ruchów nigdy nie czułam <głupek>
W nocy dotknęłam sutków i wcale mnie nie bolały, ani nie były wrażliwe. I już miałam po spaniu. I jeszcze sobie przypomniałam, że w nocy nie byłam siku, co ostatnio mi się nie zdarzało.
Noc potrafi przynieść durnowate myśli
Kerna wiedziałyśmy, że maluszek się rozrusza. Super :-) Co kupiłaś dzieciaczkom?
Nie mam dziś humoru. Mam nadzieję, że w ciągu dnia się trochę rozkręcę....
Nie śpię od 5
Wierciłam się, wierciłam i nie mogłam zasnąć. Nie chciałam budzić Męża, więc poszłam sobie do drugiego pokoju. Po wczorajszej dyskusji o ruchach dzieci oczywiście włączyła mi się panika
Wczoraj praktycznie nic nie czułam w brzuchu, chociaż jeszcze bardzo wyczuwalnych ruchów nigdy nie czułam <głupek>
W nocy dotknęłam sutków i wcale mnie nie bolały, ani nie były wrażliwe. I już miałam po spaniu. I jeszcze sobie przypomniałam, że w nocy nie byłam siku, co ostatnio mi się nie zdarzało. Noc potrafi przynieść durnowate myśli

Kerna wiedziałyśmy, że maluszek się rozrusza. Super :-) Co kupiłaś dzieciaczkom?
Nie mam dziś humoru. Mam nadzieję, że w ciągu dnia się trochę rozkręcę....
Po drodze do szkoły zaprowadzałam go do przedszkola. On nie lubił tam chodzić i raz przyczepił sie do siatki przed budynkiem i zaczął ryczeć