reklama

Lutóweczki 2014

sylwia781122 doooobry pomysł! Nawet o tym lepie nie pomyślałam! Dzisiaj na pewno powiem mężowi żeby go zakupił ;-)

aAAAaaa gdzie jest ta Kasoku i gdzie jest 89Katia jakaś dzisiaj cicha może przez brak humoru :(

reklama
O mamusiu myślałam że już nigdy was nie doczytam do końca, tempo laski macie że hej....:szok: Miałam sie odezwać wczoraj że jestem i żyje i ciągle was podczytuje, ale miałam kiepskie po południe i nie dałam rady. Najpierw rozbolała mi się strasznie głowa, a potem od tego masakrycznego bólu spotkanie z sedesem i jak kot.... (myślałam że umrę). Na szczęście mężuś był w domu i zajął się dzieckiem i mną, sama nie dałabym rade z dzieckiem.
jak tak was dziś czytałam (paręnaście stron) to tyle miałam do powiedzenia, a jak doczytałam do końca to dziesięć razy tematy się zmieniły.
Małkuś odnośnie pamięci to ja też mam rozum i pamięć "ciążową", a więc wcale Ci się nie dziwię;-)
Zazdroszczę niektórym z was że już wiecie na kogo czekacie: córeczkę czy synka, też BARDZO chciałabym już znać płeć...
Między innymi dla tego chce pojechać w tą sobotę na targi "Moje dziecko" o których wcześniej pisała bodajże Magdzik20, wg programu ma być USG 4D za friko oczywiście już jak głupia się nakręciłam, a znając życie to kolejka będzie taka, że nie ma o czym marzyć. Ale warto spróbować.
ja też już zaczynam co raz częściej odczuwać ruchy maluszka:-)

Małkus :-D dobrze, że lekarz jeszcze dziś Cię przyjmie. Kciuki &&&&&

Sylwia9 znudzona trochę jestem. Mieszkanie całe posprzątałam już przed 8. Pranie zrobiłam. Książkę poczytałam. Nudzę się po prostu. Komputer też mnie dziś nudzi. Taki Jęczysław jestem dziś (tak mówi o mnie mój Mąż :-D). Much u mnie nie ma praktycznie wcale. Pewnie dlatego, że mieszkam na 4 piętrze przy ruchliwej drodze.
A Kasoku jest w Turcji chyba jeszcze.

Wikunia a jak sie dzisiaj czujesz?

Zaraz w wątku zakupowym pokażę Wam te ubranka, które kupiłam na allegro :-)

Kasoku na wakacjach choc juz chyba lada dzien powinna sie pojawic ;-) bo ile mozna sie wczasowac:-p

Katia pokazuj pokazuj chetnie poogladamy ;-)
jak mnie najdzie wenna to poukładam ciuszki ktore mam i buciki i zrobie zdjecia :-p

Katia dziś już jest ok, mam nadzieje że to był tylko jednodniowy wybryk:-) Dziewczyny skąd wy macie tyle energii??? też chciałabym się trochę ponudzić, już nie pamiętam chyba co to jest...;-) ja tylko czekam kiedy moje dziecko idzie spać i wtedy mam 1-2h dla siebie, ale najczęściej to i ja w tym czasie kładę sie spać, albo padam ze zmęczenia. Od kiedy jestem w ciąży mam taki grafik, że codziennie w dzień mam drzemkę, jak synek lulu to i ja muszę, bo jak mi się nie uda zdrzemnąć to później dzień nie do życia. a jak się obudzimy razem to znów na nic nie ma czasu, no chyba że troszeczkę poczytać co się dzieje na BB, ale i to nie zawsze.

Katia to chyba przez tą nie przespaną noc taki z Ciebie Jęczysław :) W sumie to ja nawet nie mam komu marudzić bo znowu sama jestem i tylko patrze co jakiś czas na zegarek ile jeszcze zostało do powrotu mamy, meża i taty ;/

Ale się ciesze bo dzwoniła do mnie koleżanka ta która prawie 3 tyg temu urodziła córcie i nas dzisiaj odwiedzą ;-) czekam na tego męża bo u nas pokój prawie zarósł kurzem a tak gości nie przyjmiemy ;p

Wikunia na pewno nie miałabym tyle wolnego czasu, gdybym miała małe dziecko w domu tak jak Ty :-) Śpij ile tylko możesz.

Sylwia9 no ja właśnie też nie mam komu jęczeć :-D oglądam teraz Ugotowanych i znowu głodna jestem :confused2: Dziś do ok 18 będę sama.

hej ... ale macie tempo!!!
ja dziś zakręcony dzień ma i cały czas mnie od kompa odciąga.

kerna fajne książki. Ja generalnie chcę syna ale cieszmy mnie, że jak będzie córa to będę jej czytać bo słyszałam, że dziewczynki w późniejszym wieku są bardziej na książkach skupione niż chłopcy.., choć może to zależy po prostu od dziecka... nie wiem ale tak sobie wmawiam:-p

ja o dziwo też jak wstałam na siku w nocy to nie mogłam zasnąć ale to chyba przez zatkany nos bo mnie straszny katar złapał wieczorem (większy niż zwykle ;p), zapodałam sobie na noc kanapeczkę z czosnkiem i gorące mleczko z miodem:tak:

co do tematu szkoły to mam jedno pocieszenie dla nas. Nasze dzieci będą z początku roku. Pomyślcie co mają powiedzieć rodzice dzieci z grudnia!!!! Przecież między takimi małymi dziećmi to przepaść.

małkus ja mam tragiczne problemy z pamięcią teraz...nawet mnie to wkurza

mi się wczoraj wydawało, że coś czułam ale chyba to raczej jeszcze nie TO

miłego dnia

PS zgodnie z naszą tradycja się pochwalę, że dziś chińszczyznę zamówiłam sobie na obiad do pracy:tak: sajgonki mniam
zaraz przyjedzie:-)

reklama
89Katia ja tez oglądałam ugotowanych i też jestem głodna ale to co bym zjadła to nie ma u mnie w domu ;/ zjadłabym coś takiego jak w tym programie było :-D To jeszcze sobie posiedzisz do 18nastej ale mam nadzieje że szybko Ci zleci, mój mąż kończy o 15 także jeszcze trochę i wróci :)

Jane sajgoneczki są pychaa :)

właśnie Monila byliście ze znajomymi na tych sajgonkach?? Jak wrażenia ? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry