reklama

Lutóweczki 2014

trynty super że z dzidziuchem okeej! :)

Magdzik20 Kobieto NIE dzwigaj!! Moja gin mówiła że bardzo ważne jest to żeby uważać przy dźwiganiu! A ty z siatami dzisiaj i jeszcze brzuch zaczął Cie boleć!! :( Mam nadzieję że nospa pomoże.

NIe dawno pojechali od nas znajomi i dosłownie padam na twarz! Nie to że nie mogłam się nagadać z koleżanką to jeszcze jak rozmawiałyśmy to aż łapała mnie zadyszka i suchość w buzi jak nie wiem co i zrobiłam się taka senna, głowa mnie pobolewa i teraz dopiero jem obiad, mamie nie chciało się dzisiaj robić a że zostało dużo wczorajszego bigosu to odgrzeliśmy sobie bigosik aaaale moja mama właśnie robi kapustkę kiszoną bo jutro na obiad mamy krokiety :-D:-D

Wiecie że dzisiaj to dosłownie już 4ry razy czułam pukanie i wiercenie się malucha :)

reklama
Wróciłam. Mieszkanie do konkretnego remontu, gość powiedział że 15tys. może spuścić, ale jeszcze najpierw z żoną porozmawia. My nastawiamy się na 25 w dół co najmniej. Bo jednak trzeba dużo wsadzić roboty. Zobaczymy, po połowie września mamy się kontaktować więc temat otwarty i nadal się rozglądamy.
Trinity gratuluję synusia :-)
Magdzik20 uważaj, dźwiganie nie jest bezpieczne. Mam nadzieję, że odpoczniesz i wszystko będzie ok.

Tryniti- gratuluję!
czy mi się wydaje czy mamy przewagę chłopców na forum?

a mi chyba pomału też wraca apetyt. Wreszcie!!! Wcześniej to jadłam ale z musu raczej, a teraz wreszcie czuję prawdziwy głód i chęć na coś.
To chyba wasza sprawka bo ciągle piszecie o jakimś pysznym jedzonku:tak:;-)

Marta my też myslimy nad kupnem mieszkania ale to dopiero jak już maleństwo się odchowa troszkę :) U nas niestety są drogie mieszkania i często tak że niższe ceny znaczą mieszkanie do remontu, albo są kosmiczne ceny i też mieszkanie trzeba wyremontować a wiadomo po przeprowadzce też trzeba mieszkanie urządzić po swojemu :) Mi się marzy min 3 pokojowe, a najbardziej marze o domku z ogródkiem :)

Ja mam to samo zjadłam przed chwileczką już drugi talerz bigosu! :)

powrociłam z Mc :-) mmm pysznego sheka ( czy jak sie to tam pisze ) wciagłam i miałąm dosc :-p mezus sie objadł na cąłego wiec całkiem mozliwe ze kolacje oboje mamy juz z głowy :-)

Marta trzymam kciuki za mieszkanie&&&

my mamy mieszkanko 4 pokojowe bardzo otwarte i duze , jak na razie nie narzekamy :-p

Monila ja wczoraj miałam chęć na Maka ! Mniam! Teraz czekam aż pizze mąz przyniesie.
Mieszkanie 4ro pokojowe to już dla mnie byłoby jak znalazł, lubię dużą przestrzeń a nie kiszenie się w małych pokojach nie wiem jakoś chyba bym klaustrofobii dostała może dlatego że od maleńkości mieszkam w wielkim domu...

Sylwia no my teraz nie wyobrazamy sobie mieszkania w mniejszym mieszkaniu .. nasze jest bardzo przestronne :-) w lutym chcielismy zmienic mieszkanko ale wszystkie ktore ogladalismy wydawały sie nam mniejsze tzn pokoje jakies takie klitkowe...
:-p

Już jestem :-) Lekarz mnie przyjął w swojej przerwie i to pomalutku, bez pośpiechu, nikogo nie było, ani nic nie pisnął więcej o moim incydencie :-)
Z Małuszkiem OK. Opisałam to na wątku. Płci niesttey nie było widać:-(

Hej dziewczyny ja dziś miałam przeprowadzkę. Szczęśliwe powroty do rodziców :) Wynajmowałam z moim mieszkanie, no ale że dzidziuś się trafił to wolimy sobie kupić już na własność, ale póki co pomieszkamy u rodziców. Przynajmniej trochę oszczędzimy i na mieszkanie i na weselisko które już niebawem.

reklama
Dziewczyny opuszczam was na caly weekend, bede w poniedzialek. Jutro z rana wylatujemy z synkiem na weekend do Paryza, a tam bedzie czekal na nas moj ukochany maz. Takze dzis na szybko pakowanie, bo dowiedzialam sie rano o tej niespodziewanej niespodziance, ale tak to bywa z moim mezem. Takze zycze Wam udanego weekendu i dobrego samopoczucia i oczywiscie duzo zdrowia dla bobaskow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry