reklama

Lutóweczki 2014

kerna kurcze zawszę sie znajdzie ktoś kto potrafi namieszać ;/ Na pewno chce kasę i wtedy jej się zamknie buzia szok jacy są ludzie !

Monila zakupki dla maluszka zawsze poprawiają humor :) a tak poza tym nie chcecie znać plci dzidziusia to ciuszki będziecie kupować w takich neutralnych kolorach?

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia no tak w takich kolorkach co beda i dla dziewczynki i dla synusia ;-) poznije wstawie zdjecie na odpowiedni watek ;-)

a teraz czekam na moja mała gadułe :-pma przyjechac moja chrzesnica a ona tak gada szybko i duzo jak ja :-p

Kerna nie przepraszaj, na takie nie ma innych określeń :/ Jakbyście mało mieli już zamieszania...
Ty to rzeczywiście z włoskami zaszalałaś! Pewnie na początku najbardziej poraziła zmiana długości :)
Monila to jeszcze tylko mnie Ci tam zabraknie ;) Moja siostra śmieje się, że jestem jak radio tylko, że bez wyłącznika ;-)
Dobra, ja zjadłam obiad i czas najwyższy się coś pomalować i wyjść z tego domu, bo tu zwiędnę... ;-)

Ostatnia edycja:
ahh od tego pisania o pięknieniu to chyba zacznę sieznowu malować :P Kiedys nie mogłam wyjść bez make-up a teraz jak rzęsę machnę to na niedzielę tylko.. brak czasu i ochoty i ogólne poczucie beznadziejnej brzydoty :)))))) No ale zaszalałam i kupiłam sobie fluid marki Misslyn...znacie? Bo w sumei całkiem, całkiem fajny

Nie znam takowego, bo też i fluidu nie używam ;) Ale jakiś makijaż zawsze, bo jak tak patrzę na siebie przed i po to jakby inna osoba to co mają inni pomyśleć haha :-) Ale ogólnie jak jestem w domu to staram się dać tej twarzy odpocząć. Najlepiej miałam w Holandii, tam nie mogłyśmy się malować do pracy więc makijaż tylko przy weekendzie i to był szok dla innych :szok:

Kerna ja w zeszłym roku dopiero skończyłam studia-Konstrukcje budowlane i inżynierskie razem z moim mężem.
Ale Ci współczuje z tą sąsiadką, przez taką małpę tylko stres, latanie, ja niewiem że ludziom się tak chce wojować!

kernaogólnie fluidu używam od święta jak ide na imprezę i chyba teraz zacznę bo wcześniej nigdy nie miałam problemu z cerą a teraz:szok: ja uważam że troszkę makijażu nikomu nie zaszkodzi a i kobieta lepiej od razu będzie się czuła :)

marta ja bez makijażu podobno wyglądam jak dziecko :) a kiedyś na wolnym zaszłam do pracy po coś i przed wyjściem machnełam aby lekko rzesy i koledzy z pracy myśleli że jakaś chora jestem hahaha

Blondi ojj dawno też Cie nie było.

A ja myślę że Kasoku to pewnie przedłużyła sobie wakacje bo pewnie wcale tak źle nie było jak się obawiała :)

widze że sierpnióweczek już nie ma i jesteśmy przerzucone

Cześć!
Jestem-ale mam tyle na głowie, że rzadko mam chwilę, żeby usiąść na tyłku;-) Do końca sierpnia-czyli do jutra mamy zakończyć budowę zgodnie z umową z banku, więc było kilka nerwowych chwil, ale na szczęście okazało się, że inspektor na razie nie przyjdzie, więc trochę zwolniliśmy;-) Niemniej jednak trzeba to wszystko ogarnąć, plus zajmowanie się dwójką dzieci, gotowanie obiadu no i wróciłam do pracy od poniedziałku... Co prawda lekcje dopiero od poniedziałku, a raczej od wtorku, ale w pracy musiałam być:tak:

Piszecie o mieszkaniach-mieszkaliśmy przez ponad 6 lat w 47 metrowym mieszkaniu na 9 piętrze w centrum Wrocławia-mieszkanko jest nasze-po babci M, ale z dwójką dzieci było nam tam już ciasno;-) Mieliśmy też działkę budowlaną i dwa lata temu zdecydowaliśmy się na budowę-były to bardzo ciężkie dwa lata, sama musiałam sobie radzić z domem i dziećmi, a M był cały czas na budowie... Mieszkamy w nowym domu 3 miesiące-choć na razie korzystamy z dołu czuję się o niebo lepiej niż w tej naszej klitce bez balkonu, dzieci w każdej chwili mogą wyjść na podwórko, ja zregenerowałam się psychicznie:tak: Także polecam taką opcję:happy2:
Gratuluję wszystkim tym, które poznały płeć dziecka:-) Ja idę na wizytę 4 września, więc może się czegoś dowiem:blink:

reklama
Hejka :)

Została mi godzinka przed pracą buuu, ale dziś piąteczek i jutro lenistwo :-)

No i ja dołączam się do klubu kredyciarzy hehe i też z RnS, wzięliśmy 50% wartości mieszkania na 18lat, ratę mamy teraz (po2l) 345zł, ciekawe jak to będzie po tych 8 latach dopłaty. Liczę na cud, że szybciej spłacimy. Ba licze a jeszcze większy cud i marzę o domku. No ale to po powrocie do pl, tylko, że przeraża mnie rata, pewne ponad tysiak a to wypłata, a z jednej nie da rady przeżyć, takie marne pieniądze się w mojej okolicy zarabia

Kurcze jak ja wam zazdroszczę już kopniaczków,, ja dwa razy coś ala plum poczułam ale od 2tyg cisza i niecierpliwie czekam. Pierwszą ciążę późno czułam, ze wzlgędu na łożysko z przodu. Ciekawe jak teraz, wizyta u pl gina za 2tyg więc się wszystko okaże.

Tabletki... ja brałam przez 10lat przedtem, w czasie karmienia też (niepamiętam nazwy ale wiem, że plamiłam), no i potem też. Jakoś o tych tabletkach pamiętałam - przypomnienie w telefonie. Chciałabym założyć sobie wkładkę po porodzie ale jak widzę sąsiadkę jak się skręca z bólu i neima okresu od 2l to odechciewa mi się

A co do golenia to właśnie lusterko, może nie do końca dokladnie jakbyśmy chciały ale udaje się. Paznokcie.... albo mocny rozkrok albo pomoc męża. Mi też wrastają niestety i to właśnie po pierwszej ciąży. teraz pod koniec zamierzam skorzystać z pomocy kosmetyczki

O to już ta godzina!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry