Hejka
Została mi godzinka przed pracą buuu, ale dziś piąteczek i jutro lenistwo :-)
No i ja dołączam się do klubu kredyciarzy hehe i też z RnS, wzięliśmy 50% wartości mieszkania na 18lat, ratę mamy teraz (po2l) 345zł, ciekawe jak to będzie po tych 8 latach dopłaty. Liczę na cud, że szybciej spłacimy. Ba licze a jeszcze większy cud i marzę o domku. No ale to po powrocie do pl, tylko, że przeraża mnie rata, pewne ponad tysiak a to wypłata, a z jednej nie da rady przeżyć, takie marne pieniądze się w mojej okolicy zarabia
Kurcze jak ja wam zazdroszczę już kopniaczków,, ja dwa razy coś ala plum poczułam ale od 2tyg cisza i niecierpliwie czekam. Pierwszą ciążę późno czułam, ze wzlgędu na łożysko z przodu. Ciekawe jak teraz, wizyta u pl gina za 2tyg więc się wszystko okaże.
Tabletki... ja brałam przez 10lat przedtem, w czasie karmienia też (niepamiętam nazwy ale wiem, że plamiłam), no i potem też. Jakoś o tych tabletkach pamiętałam - przypomnienie w telefonie. Chciałabym założyć sobie wkładkę po porodzie ale jak widzę sąsiadkę jak się skręca z bólu i neima okresu od 2l to odechciewa mi się
A co do golenia to właśnie lusterko, może nie do końca dokladnie jakbyśmy chciały ale udaje się. Paznokcie.... albo mocny rozkrok albo pomoc męża. Mi też wrastają niestety i to właśnie po pierwszej ciąży. teraz pod koniec zamierzam skorzystać z pomocy kosmetyczki
O to już ta godzina!!