reklama

Lutóweczki 2014

uffff mała gaduła pojechała :-p dowiedzielismy sie dzis ze dostała sie do przedszkola i wszyscy sa zadowoleni ;-) a zwłaszcza jej rodzice hahah

Marta no to jakbysmy sie razem spotkały to były by 2 radia bez wyłacznika :-p

reklama
Ale Wam zazdroszcze że macie te swoje budowy - na prawdę, teraz tak czytam faktycznie dużo z Was ma te kredyty Rodzina na Swoim,a kurcze myślałam że jak my go weźmiemy to nie damy rade spłacać i że na to pewnie tak dużo rodzin się nie decyduje. Poczekamy może i coś jeszcze wymyślą dobrego dla młodych małżeństw :)

kasia2506 zawsze od czegoś można zacząć ale fajnie że macie swoje mieszkanie i mieliście swoją działkę, wtedy łatwiej już coś myśleć a tak my to najpierw musielibyśmy znaleźć odpowiednią działkę a później coś myśleć ;/

Trusia a Ty na nocną zmiane pracujesz? A jak Ci się żyje za granica? Bo kurcze my też z mężem myślimy co raz poważniej o wyjeździe tyle że do Niemiec...

Monila to ja mogę się dołączyć - jakbyśmy się poznały tak bliżej to mogłabym Cię zagadać na Amen :) ale też lubię i umiem słuchać, raczej nie należę do ludzi którzy nie dadzą komuś dojść do słowa :)

Ale jakoś cichutko się zrobiło.. Mój pojechał z kolegą na nockę na ryby także jestem sama i to jeszcze przez całą noc :confused:

a ja dzisiaj w jakimś kiepskim nastroju chodzę, wszystko mnie denerwuje. Dobrze że już wieczór i dzień dobiega końca.

poruszyłyście temat antykoncepcji widzę, my jakieś konkretnej nie stosujemy, zazwyczaj kalendarzyk + prezerwatywa. Mam bardzo regularne cykle i znam swój organizm także nigdy nam się nic nie przytrafiło. Dzieci planowane. U mnie pigułki odpadają. Spirali nie chcę. Mały wybór zostaje bo wolę unikać hormonów.

pojawiły się "majówki2014" i znowu przeskoczyłyśmy o jeden poziom do góry:-D z przyzwyczajenia kliknęłam dzisiaj dwa razy w "marcówki" :tak:

Jestem :) Dzieci śpią , mąż po tygodniu w końcu wrócił i od razu pojechał kłócic się z tym babsztylem. Porąbana baba, ustawia nas jak pionki, a to zwykła kasjerka z biedronki :))) Nie, żebym cos do nich miała ale jej zachowanie przypomina cesarza Chin :) Zobaczymy co ugrają. My też jak Kasia mielismy swoją działkei tylko dlatego postanowiliśmy się budować. W przeciwnym razie nie byłoby nas stać. I tak nie jest lekko bo ja nie pracuję od kilku lat i pomimo jednej wypłaty jakosto pchamy do przodu. Kasia fajnie to czytać, ja też tutaj nie mam za ciekawie gdzie mieszkam i przeprowadzka uratuje mnie od nerwicy i choroby serca. Te moje ataki zaburzenia rytmu na bank są spowodowane stresem a tutaj to jednak przewlekły.. Sylwia ja nie należę do gaduł raczej, wolę słuchać. Chyba, że mam dzień :) Nie potrafię uskuteczniać pogaduszek z obcymi w poczekalniach jak to niektórym idzie swietnie:) Siedzę sobie cichutko i czekam :) Co do makijażu to moja cera pozostawia wiele do życzenia , chociaż przyznam, ze odkad używam kremów swoich to poprawiła mi się znacznie i nie straszę wychodząc bez tapety. Ale od czasu do czasu warto dla poprawy nastroju się zamalować :) Co do hormonów to ja też jestem na nie ze wzgledów zdrowotnych, grzebanie w hormonach ludzkich to moim zdaniem nie taka prosta sprawa i medycyna w tym temacie nadal jest w powijakach. U nas od lat działa system obserwacja i gumka. Chociaż przy tej wpadce sex był w samą owulkę i po prostu jakby to powiedzieć moje ciało chciało bardziej niż rozum :))) Bylismy na dniach otwartych i Misiek przekonał sie do pkola. Ufff bo juz bałam się że siłą bedę go ciagnąć w te mury. Na szczęście Misiek zadowolony, ja zapoznałam sie z mamami a do tego książka to jedyne 110zł!!!!

my nigdy nie stosowalismy zadnej antykoncepcji ani ja ani mezus ...;-)

Sylwia wiec jest nas trojka ;-) hahah ja tez lubie słuchac ludzi ale bardziej wole mowic :-p

taaa ja znowu objadam sie arbuzem :-p wczoraj mezus kupił nowa dostawe :-p a jutro jak bedzie pogoda to robimy rodzinnego grilla na działce ojj uwielbiam to :tak:

kerna Ja tez aż taka nie jestem żeby gadać z obcymi heh bardziej preferuje znajomych :). U mnie to co najważniejsze to żeby podkreślić oczy bo ja niestety tak jak pisałam bez makijażu wyglądam jak chora albo dziecko, no i sie przyzwyczaiłam do niego :) też nie bede faszerowac się jakimiś hormonami a sex w gumce? już nie pamiętam jak to jest :) ale pewnie po porodzie sobie przypomnimy heh:) Ksiązki dla przedszkolaka za 110zł ;>

Monila ja wczoraj z moja mama zjadłyśmy całego arbuza na pól haha moja mama też uwielbia, a teraz kolei mam wielką chęć na czereśnie ze słoika które stoją w spiżarni i czekają na zimę, no ale chyba jak jeden wezmę to nic się nie stanie hihihi ;-)

Zauwazyłam ze ciągle pokazują reklamę w TV żeby dziecko zapisać do szkoły, namawiają i namawiają że niby dzieci się szybciej rozwijają..

Ostatnio zauważyłam że mam prawie ciągle zimne nogi, czasami na skarpetkach nawet jak jestem to tez mam zimne a teraz to dosłownie lód :) jedynie pod kocykiem albo kołderką są cieplutkie... Któraś ma taki problem???

Sylwia ja cały czas mam lodowate stopy od kąd pamietam zawsze tak miałam :-p i czy lato czy zima ja spie w skarpetkach :-p bo inaczej nie zasne hahah :-)

ojj arbuzy ja uwilebiam i połowke zjadam sama w 2 dni :-p tak jak siatke nektarynek:-p

Ostatnia edycja:
w skarpetach latem?? wow! Sylwia a faktycznie, pokazują co reklamy te spoty o pierwszej klasie dla szesciolatka i tak sobie myśle..gdyby to było takie super to ludzie sami pchaliby dzieci do szkoły i nie trzeba byłoby ich namawiać i zmuszać. Siedzę i szukam czegos fajnego na deser na urodziny. Coś owocowego i nie mega słodkeigo..pewnie tradycyjnie owoce z bitą śmietana, albo z kaszką manną.

reklama
Kerna mam takie zboczenie ze bez skarpetek nie zasne :-p hahah probowałąm juz pare razy ale nie umiem :-p oczywiscie w lato spie w cienkich skarpetach lub w stopkach;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry