Jestem

Dzieci śpią , mąż po tygodniu w końcu wrócił i od razu pojechał kłócic się z tym babsztylem. Porąbana baba, ustawia nas jak pionki, a to zwykła kasjerka z biedronki

)) Nie, żebym cos do nich miała ale jej zachowanie przypomina cesarza Chin

Zobaczymy co ugrają. My też jak Kasia mielismy swoją działkei tylko dlatego postanowiliśmy się budować. W przeciwnym razie nie byłoby nas stać. I tak nie jest lekko bo ja nie pracuję od kilku lat i pomimo jednej wypłaty jakosto pchamy do przodu.
Kasia fajnie to czytać, ja też tutaj nie mam za ciekawie gdzie mieszkam i przeprowadzka uratuje mnie od nerwicy i choroby serca. Te moje ataki zaburzenia rytmu na bank są spowodowane stresem a tutaj to jednak przewlekły..
Sylwia ja nie należę do gaduł raczej, wolę słuchać. Chyba, że mam dzień

Nie potrafię uskuteczniać pogaduszek z obcymi w poczekalniach jak to niektórym idzie swietnie

Siedzę sobie cichutko i czekam

Co do makijażu to moja cera pozostawia wiele do życzenia , chociaż przyznam, ze odkad używam kremów swoich to poprawiła mi się znacznie i nie straszę wychodząc bez tapety. Ale od czasu do czasu warto dla poprawy nastroju się zamalować

Co do hormonów to ja też jestem na nie ze wzgledów zdrowotnych, grzebanie w hormonach ludzkich to moim zdaniem nie taka prosta sprawa i medycyna w tym temacie nadal jest w powijakach. U nas od lat działa system obserwacja i gumka. Chociaż przy tej wpadce sex był w samą owulkę i po prostu jakby to powiedzieć moje ciało chciało bardziej niż rozum

)) Bylismy na dniach otwartych i Misiek przekonał sie do pkola. Ufff bo juz bałam się że siłą bedę go ciagnąć w te mury. Na szczęście Misiek zadowolony, ja zapoznałam sie z mamami a do tego książka to jedyne 110zł!!!!