Cześć dziewczynki!!!
Marta- jakbym o swojej teściowej czytała!! jakby mnie chciała odwiedzić to też mycie okien by mnie nie omineło!! w sumie pod koniec września nie wiem czy nie przyjedzie, to mnie czeka megaa sprzątanie! mój mi mówi ze mam się nie przejmowac, ze przeciez w ciąży jestem i to zrozumiałe! No tak, moze by mi nic nie powiedziała, ale potem do sasiadeczek, czy sióstr by nagadała, w jakim to syneczek domu siedzi! tego jestem pewna! A ona mieszka w małym mieszkanku i nie pracuje juz 25 lat wiec siedzi i sprzata codziennie, codziennie odkurza ( łacznie z niedzielą), a okna myje co 2-3 tygodnie! także jak ich zapraszalismy na nasze nowe mieszkanie to żyły wypruwałam by lśniło!
Kerna - podrzucam ci kilogram dobrego humorku - hoops

kasza gryczana - uwielbiammm!!!
Happymama - jestem chora na fasolke po bretońsku już od miesiąca!! no tylko ze jeszcze mi nie można!! Zdrówka życzę!
Madzik - kondolencje kochana!
Sylwia - dzpital w którym byłam, był priv, od jakiś 2 lat ma podpisany kontrakt z nfz, ale nie wiem jak to jest, bo przeciez chyba jest jakas selekcja bo tak to kazdy by chciał tam leżec! a nie ma natłoku koniet w ciąży.A na IP od razu pytają kto prowadzi ciąże!
Ja się ważyłam, i teraz jestem w wadze sprzed ciąży!