reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutówka u lekarza

moja giekolog powiedziala mi ze spoko moge uzywac. ale to zalezy na jaka dlugosc sa przyciete te wloski do wyciagniecia :tak: ja mam ardzo malutko ich zostawione i nie ma problemu.

zaplacilam za zalozenie z usg 350 zl + 100 zl za wkladke w aptece (Nova T cu)

ale wiem ze moja kolezanaka zaplacila 100 zl za sama wkladke a za darmo jej zalozyli na rejonie :tak:

reklama
Dziś przy okazji szczepienia małej zahaczyłam o moją kochaną panią doktor, bo plecy tak już mi w kość dają, że nie mogę :wściekła/y::no: Dziś to już ten ból na prawe biodro promieniuje i tak jakby to były jakieś nerwobóle, nie da się wogóle stać na prawej nodze :no::-( lekarka mnie zbadała i stwierdziła że to korzonki, dostałam dwa rodzaje tabletek do łykania, mają w 4-5 dni mi pomóc :tak:

do tych co maja wkladke pytanko. czy pierwszy okres po zalozeniu tez mialuscie taki obfity :confused: bo u mnie ormalnie 3 dni i skapo a po wkladce 7 ni i baaardzo obficie :eek:

ah wybralam ten watek bo ostatnio bardzo źle sie czuję, jestem bardzo oslabiona, kręci mi sie w glowie i ciagle brakuje mi sily. Ogolnie mam niskie cisnienie a teraz to az boje sie mierzyc. Biore witaminy bardzo regularnie a to i tak na nic:-(dokucza mi to bardzo bo praktycznie cały czas jestem z ząbkujacym i marudzacym synkiem. A same wiecie jak to jest nosic teraz juz nasze ciezkie pociechy. Dopadaja Was takie kryzysy???

reklama
stanki podejrzewam ze masz anemie...moze zelazo z witamin nie starcza dla glodnego synka i dla Ciebie...trzymaj sie cieplo!!!! duzo sil C zycze!!!!

Do góry