reklama

Lutówki na zakupach

ja stosuje różne specyfiki żeby dmuchać na zimne ale najważniejsze jak wszyscy mówią jest regularność i to jak długo jeszcze po porodzie bedziemy sie smarować... Miałam oliwke na blizny,rozstepy i sucha skóre firmy Palmers-dobra, teraz mam balsam z Ziaji i masłem kakaowym i olejek taki specjalny do masażu, a na pozniejsze miesiace i po ciazy zaopatrzyłam sie w taki krem z kolagenem Reduce 2w1 dostepny w Atece Dbam o Zdrowie doz.pl
A wracajac do moich zakupów to łóżeczko uszkodzono w transporcie i staram sie rozwiazac sprawe z reklamacja ale przez weekend nic nie zalatwie wiec sprawa ruszy dopiero w poniedzialek... ale zalaczam zdjecia pozostałych rzeczy ;-)śpiochy kosztowaly 13,90zł a polspiochy 9,90zł/szt a nie tak jak na metkach ;-)

Załączniki

• DSC_0979.jpg
    DSC_0979.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC_0980.jpg
    DSC_0980.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 100
  • DSC_0981.jpg
    DSC_0981.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Ja na początku stosowałam taki balsam przeciwko rozstępom z Ziajki.A teraz tylko mieszam oliwkę w żelu ze zwykłym balsamem do ciała.Narazie rozstępów nie mam a brzucholek już wielkusi.Wyglądam jakbym do porodu zaraz miała iść.A to jeszcze trzy miesiące...

Suzi86 żebyś się nie przeliczyła z tymi rozstępami. Mi zrobiły się na samym końcu jak ciagle mnie do ktg podłączali - smarują wtedy takim żelem jak do usg co strasznie wysusza skórę przez co bardziej pęka. W tej ciąży nic jeszcze nie poszło, ale już i tak sporo mam z tych ostatnich tygodni.

też stosowałam babydreama ale ostatnio nie mogę nigdzie tego znaleźć więc na oliwkę się przerzuciłam.

U mnie brzunio nie za duży, nie za mały... ale z synkiem też mnie o bliźniaki pytali:D

co myslicie o tym staniku: 85C-2 SZT 25,90zł BIUSTONOSZ STANIK DO KARMIENIA (1909746261) - Aukcje internetowe Allegro
dobrze widzę że on trochę grubszy jest niż te zwykłe bawełniane?

zastanawiam się tez nad tym: PROMOCJA!!! CZTERY KOLORY STANIK DO KARMIENIA 85C (1911657900) - Aukcje internetowe Allegro
ale on taki bardziej tradycyjny miękki, niby mam podobny C, ale boje sie że będzie za mały bo już teraz jest na styk, a pamiętam że na początku karmienia piersi są ogromne

Ja stosuję krem Pharmaceris na rozstępy, poprzednio też stosowałam i rozstępów brak :-)
Ale słyszałam, tak jak mówi Digitalis- że często w samej końcówce się pojawiają.

Ja stosuję ten sam balsam co Suzi86 i jak na razie nie widzę rozstępów. No ale też słyszałam że najwiecej pojawia sie w ostatnim okresie ciąży.

Digitalis mi sie podoba bardziej ten pierwszy stanik wydaje sie lepszy. Ja sie strasznie spazyłam co do kupna bielizny na allegro. Już zreszto o tym pisałam :-D

no to nieźle, do końca nie wiadomo czy się pojawią te rozstępy:/ ten z babydream jest dobry bo nie ma w sobie tego oleju mineralnego :) i bardzo fajna skóra jest po nim, po żadnym balsamie takiego efektu nie miałam, więc ja polecam:) a no i bierze sie małą ilość, więc starcza na długo, w porównaniu z innymi, wcześniej miałam perfectę (2 razy droższą) i starczyła na niecały mies...

co do tych biustonoszy ciążowych, ja zakupiłam ten NOWOŚĆ BIUSTONOSZ DO KARMIENIA LISA 2 kol 80D (1841520803) - Aukcje internetowe Allegro jest bardzo dobrej jakości, na 3 haftki z tyłu, piersi się w nim nie spłaszczają, ja polecam od tej babki kupować, tylko dokładnie się zmierzyć, bo numeracja jest zawyżona o czym pisze w aukcjach :)

ja mam te staniki..są OK ale to sama bawełna..bez fiszbiny. Polecam z fiszbiną również, ja mam kilka takich i są dobre nawet teraz cyce mam tak duże, że w nich chodzę.

reklama
Suzi86 fajne te staniki tylko drogie jak nieszczęście i jak beti pisze bez fiszbiny. Ma ta kobitka też sztywniejsze ale wszystko kosztuje. Muszę się z tym przespać w końcu stanika nie kupuję na chwilę więc może zainwestuje, bo te szmaciaki mnie wkurzały i koniec końców nosiłam zwykłe staniki i odginałam miseczki przy karmieniu i teraz sie do niczego nie nadają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry