reklama

Lutówki na zakupach

reklama
po weekandzie moze juz nie byc promocji wiec lepiej wybierz sie w sobote lub niedziele:)nie wiem wlasnie od kiedy do kiedy maja w biedronce promocje, a w gazetce o tym proszku nie bylo.Ja zawsze sobie sprawdzam jakie i gdzie sa promocje na stronce gdzie sa wszystkie gazetki Gazetki promocyjne w Tanio.pl dzisiaj dodatkowo wydrukowalam sobie kupowan ze strony tesco na 5 zl na produkty garniera, jest jeszcze na 10 zł na loreal o ile sie nie myle:)

cyśka - no to zakupki u Ciebie bardzo udane ;) jak możesz zrób zdjęcie tej kurteczki? też muszę się za czymś rozejrzeć.

dagrab - to tanio ten proszek, a ja w tesco płaciłam za niego 21zł. ehh no ale trudno, następnym razem może uda mi się skorzystać z promocji.

mama2006 wlasnie wiem ze tanio dlatego o tym napisałam:) ja kupilam tylko jeden i tak sie wlasnie zastanawiam czy by jeszcze po 1 nie podjechac, proszek ma dlugi termin, a w tej cenie samego proszku nie kupie a tutaj jeszcze jest ten plyn.

ja bym brała ten ostatni, na pewno nie drugie bo starczy na bardzo krótko. Dla mnie im mniej pierdół tym lepiej :) Ja już pisałam, u nas najbardziej sprawdził się zwykły leżaczek. Ale z drugiej strony jak kupisz coś 'wypasionego' to zawsze możesz sprzedać i część kasy odzyskasz.

magdab w tym ostatnim nie ma podanego przzedzialu wagowego, dodatkowo jakis niski ten bujaczek. W tym pierwszym fajne jest to ze moze sluzyc jako krzeselko do karmienia.Wiec moze lepiej wydac te 100zł wiecej, bo chyba za taka kwote krzeselka nie kupisz.Zobaczysz czy twoja dzidzia bedzie ci chciala jesc grzecznie siedzac jak bedzie starsze i wtedy mozesz bujaczek sprzedac a kupic krzeselko.Decyduj :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry