Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dagrab własnie widziała ostatnio w biedronce proszek z płynem z Lovela i chyba musze się wybrać po weekendzie i kupić. Koło grudnia trzeba będzie coś poprać:-)
po weekandzie moze juz nie byc promocji wiec lepiej wybierz sie w sobote lub niedzielenie wiem wlasnie od kiedy do kiedy maja w biedronce promocje, a w gazetce o tym proszku nie bylo.Ja zawsze sobie sprawdzam jakie i gdzie sa promocje na stronce gdzie sa wszystkie gazetki Gazetki promocyjne w Tanio.pl dzisiaj dodatkowo wydrukowalam sobie kupowan ze strony tesco na 5 zl na produkty garniera, jest jeszcze na 10 zł na loreal o ile sie nie myle
mama2006 wlasnie wiem ze tanio dlatego o tym napisałam ja kupilam tylko jeden i tak sie wlasnie zastanawiam czy by jeszcze po 1 nie podjechac, proszek ma dlugi termin, a w tej cenie samego proszku nie kupie a tutaj jeszcze jest ten plyn.
ja bym brała ten ostatni, na pewno nie drugie bo starczy na bardzo krótko. Dla mnie im mniej pierdół tym lepiej Ja już pisałam, u nas najbardziej sprawdził się zwykły leżaczek. Ale z drugiej strony jak kupisz coś 'wypasionego' to zawsze możesz sprzedać i część kasy odzyskasz.
magdab w tym ostatnim nie ma podanego przzedzialu wagowego, dodatkowo jakis niski ten bujaczek. W tym pierwszym fajne jest to ze moze sluzyc jako krzeselko do karmienia.Wiec moze lepiej wydac te 100zł wiecej, bo chyba za taka kwote krzeselka nie kupisz.Zobaczysz czy twoja dzidzia bedzie ci chciala jesc grzecznie siedzac jak bedzie starsze i wtedy mozesz bujaczek sprzedac a kupic krzeselko.Decyduj