reklama

Lutówki na zakupach

reklama
Dla mnie to chyba najwiekszy problem z zakupem to zbyt duzy wybor. Jakos prawie 15 lat temu nie bylo az tyle i tez bylo dobrze. Na "starosc" chyba za bardzo panikuje, a juz jedno odchowane mam w domu. Jak ci nasi M z nami wytrzymuja ? :-D

moja kolezanka wychowała na KP 2 dzieci i żyją wiec chyba nic złego nie powinno się dziać, a cena wiele niższa jak lateksu, zawsze można nakładkę zmiekczającą kupić, w ikea widziałam wczoraj :)

rozejrze sie tu u mnie czy maja a jak nie, to kolezanka bedzie w polsce na swieta to mi przywioza po drodze do domu (ona w UK ja w DE) ale przejezdzaja zawsze blisko ;-). Dzieki za pomoc <3

Krisowa u mnie w ikei to sa same buble i wcale nie takie tanie :(

No ja też podkładów używałam, a dokładnie to ceratki pod prześcieradło. Jest tania więc coś podobnego kupię lub wezmę kupię takie podkłady do przewijania z Rossmana. Też są super ;)

rozejrze sie tu u mnie czy maja a jak nie, to kolezanka bedzie w polsce na swieta to mi przywioza po drodze do domu (ona w UK ja w DE) ale przejezdzaja zawsze blisko ;-). Dzieki za pomoc <3

Krisowa u mnie w ikei to sa same buble i wcale nie takie tanie :(

Nie jestem pewna ale Alvi to chyba niemiecka firma...

a i maja jeszcze jedna super rzecz , takie kaftaniko - spiworki do niemowląt. tzn gorna polowa jak kaftanik a dolna jak śpiworek zapinany dookola na zamek ( łatwo zmienić pieluszkę i) Po Poli mamtylko rozmiar 56 ale chyba dokupię 62

jeszcze w tym tygodniu sie przejde do sklepu to dam znac, puki co mnie przeraza fakt, ze nie ma w okolicy jakiegos wiekszego sklepu dzieciecego, same ekskluzywne... Jak chcesz podjechac miasto, dwa obok to koszt samej podrozy cos kolo 100 wiec w koncowym efekcie nie ma za duzej roznicy czy kupisz tanszy produkt na "wyjezdzie", czy drozszy na miejscu... i czas oczekiwania na wozek to minimum 6 tygodni... max 8. No i powinien jeszcze odstac co swoje, zeby sie porzadnie wywietrzyl.
Czyli chcesz czy nie i tak musisz kupic przed porodem :-D

laski wczoraj złożyliśmy łóżeczko, trzeba było sprawdzić czy niczego nie brakuje, wyjęłam tez z opakowań pościel żeby sprawdzić czy się nadaje na łóżeczko :) oto fotka: :)
Obraz 004.jpg

reklama
posciel i lozeczko slicznie wygladaja :) ja dalej czekam az moj m przywiezie lozeczko, bo tez bym taka "probe"zrobila:) ja sie zbieram na poczte po paczke, najprawdopodobniej wygrana w konkursie butelka aventa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry