reklama

Lutówki na zakupach

A mnie chyba zupelnie ominie szal kupowania ciuszkow. Kilka lat temu sprzedawalam ciuchy dla dzieci i niemowlat. Jako ze kasy wielkiej z tego nie bylo, a zajmowalo mnostwo czasu przestalam to robic... ale zachowalam sobie po 1 sztuce z kazdej rzeczy dla dzieci w wieku od 0 do 18 miesiecy. Teraz mam dwa wielkie kartony - jeden z ciuszkami na chlopca a drugi z ciuszkami na dziewczynke :-) Poza tym spodziewam sie fali ciuchow od rodziny i znajomych bo najprawdopodobniej mamy chlopaka a dookola nas tylko chlopcy i ani jednej dziewczynki!

reklama
Ja wczoraj znów odwiedziłam szmateks ;) Za kg było 9,90 obkupiłam chłopaków i wszyscy są zadowoleni :D Dla męża dwa koszulki po 1zł (za szt.), dla Kuby sweter i golf, dla maluszka bodziaki, czapeczkę, rajstopki, śpioszki ;) Za wszystko dałam 9zł :D więc mega udane zakupy :D

i ja bylam dzisiaj w sklepie:) mialam poczekac do 18 pazdziernika z kupowaniem rozowych ciuszkow, ale nie zwytrzymalam i kupilam 3 body bialo- rozowe z napisem "I' m a little GIRL" :D:D:D

ja poczekam jeszcze z zakupami ciuszkowymi... a jak juz cos kupie to w neutralnym kolorze na 70% ma byc dziewczynka ale poczekam do nastepnego usg az potwierdza zeby kupic cos dla ksiezniczki ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry