Paluszek_
Fanka BB :)
Widze w temacie zakupów nam się wątek religijny zaplątał, ja zgadzam się z Tynką w 100%
Wolałabym ochrzcić Niunie jakoś tak już wczesną wiosną, a jak wyjdzie zaobaczymy, z ciekawostek to mnie do chrztu przyprowadzili jak 5 lat miałam
hehe ci moi rodzice....nie mogli się zdecydować kogo wziąc na chrzestnych no i tak czas leciał
A propo pościeli ja chciałam najpierw na allegro kupować, tyle pięknych wzorów jest, ale ostatecznie kupie w ikei - mają kilka wzorów, ceny bardzo dobre, poza tym dużo dodatkow bedziemy mieli z ikei wiec i pościel bedzie pasowac...tak sie składa ze mamy ją pod samym nosem teraz
A i jeszcze jedno, ile zmian pościeli kupujecie, ja myślalam o trzech, starczy?
Wolałabym ochrzcić Niunie jakoś tak już wczesną wiosną, a jak wyjdzie zaobaczymy, z ciekawostek to mnie do chrztu przyprowadzili jak 5 lat miałam
A propo pościeli ja chciałam najpierw na allegro kupować, tyle pięknych wzorów jest, ale ostatecznie kupie w ikei - mają kilka wzorów, ceny bardzo dobre, poza tym dużo dodatkow bedziemy mieli z ikei wiec i pościel bedzie pasowac...tak sie składa ze mamy ją pod samym nosem teraz
A i jeszcze jedno, ile zmian pościeli kupujecie, ja myślalam o trzech, starczy?
U mnie mama i teściowa szaleją na zakupach, wprawdzie odbierają mi radość z samodzielnego kupowania, ale z drugiej strony dla nas to odciążenie finansowe, więc nich szaleją
Teraz pewnie też nie będę, no może do szpitala zabiorę bo tam to nigdy nie wiadomo czy przeciągu nie będzie. Ogólnie bardzo dużo masz tego wszystkiego, myślę, że spokojnie Ci wystarczy.