reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutówki na zakupach

No właśnie tak się ostatnio zastanawiam co wziąć do szpitala do podmywania się i nadal nie wiem.A Wy co bierzecie mamusie???
A i jeszcze u mnie na stronie szpitala piszą żeby dla maleństwa wziąć kaftaniki ale ja raczej wezmę body zamiast tego i do tego pajacyki albo śpioszki.

reklama
Ja chyba wezme taka mala buteleczke ( w rossmanie mozna kupic) plynu do higieny intymnej i podobno super sie spisuje Tantum Rosa :-)
Mi kolezanka mowila, ze na sam poczatek lepsze jednak kaftaniki, bo nie podrazniaja pepuszka

A no może i racja z tymi kaftanikami.
A ja sobie właśnie w rossmanie zakupiłam taką byteleczkę małą z pompką i chyba też wleje do niej płyn do higieny intymnej.A tantum rossa to chyba bardziej do domu mi się przyda.Ale sama nie wiem dokladnie.

A no może i racja z tymi kaftanikami.
A ja sobie właśnie w rossmanie zakupiłam taką byteleczkę małą z pompką i chyba też wleje do niej płyn do higieny intymnej.A tantum rossa to chyba bardziej do domu mi się przyda.Ale sama nie wiem dokladnie.

Ja rozpuszcze sobie Tantum i wleje do butelki z dziubkiem :-) znajoma mowila mi ze ulga ogromna :-D chociaz pewnie wygodniejszy octenisept w spray, ktory mam i tez zamierzam zabrac :-)

maron - no niby tak, ale jak rozumiem tantum rosa to tylko do polewania "tych miejsc" żeby się lepiej goiły, ale do samego umycia się tam to chyba coś innego trzeba??

maron - no niby tak, ale jak rozumiem tantum rosa to tylko do polewania "tych miejsc" żeby się lepiej goiły, ale do samego umycia się tam to chyba coś innego trzeba??

No tak :-) a do mycia wydaje mi sie ze zel, ktory stosuje sie na codzien bedzie ok :-)
Chyba ze ma byc jakis specjalny??

ja wlasnie dostalam info od kuzynki ktora miesiac temu rodzila, dla dzidzi tylko pampki, dla siebie nawet papier toaletowy mam zabrac, do mycia wzielam zel do ciala i zel do higieny intymnej,bo pewnie lagodniejszy dla rany bedzie,octenisept tez wzielam wiec bede psikac.
Torba juz uzupleniona, tylko kilka rzeczy zostalo do uzupelnienia(bo sa w bagazniku w samochodzie m).
Mam nadzieje ze jak urodze to siostra przyjedzie, bo jak moj m ma mi pozniej przywiezc ciuszki dla malej na wyjscie to jak sam bedzie pakowal, to znajac jego przywiezie mi ich sterte bo nie bedzie wiedzial co :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja to mojemu m już odrazu przygotuje w domu co ma mi przywieść dla małego na wyjście.Włożę w torbę wszystko żeby szukać nie musiał i już:-D

Do góry