reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Witam
ja po wizycie lekarz potwierdził ciążę ehheheh
usg zrobił wsio na razie oki z fasolkę termin 02 luty lub 15 bo wedle us roznica jest ale w każdej ciąży tak miałam
ja po wizycie lekarz potwierdził ciążę ehheheh
usg zrobił wsio na razie oki z fasolkę termin 02 luty lub 15 bo wedle us roznica jest ale w każdej ciąży tak miałam
tynka27
Fanka BB :)
happy to idz prywatnie na pewno większe miasta w Anglii maja polskich lekarzy,bo w IE każde większe miasteczko ma.
pozdrawiam
pozdrawiam
happy26
Zaciekawiona BB
tynka27 już się dowiadywałam i szukałam polskiego lekarza i nie ma. Jest tylko jakaś magister ginekologii, ale to nie lekarz
, to już wole z mamą omówić moje problemy
. Mam nadzieję, że ten najgorszy okres minie jak najszybciej i wszystko będzie w porządku 
mama2006
Fanka BB :)
Edyta - witaj.
Dee - ja np. jak mam nudności to czuję jak mnie żołądek ciśnie i tak jakby się przesuwał do gardła... dość nie miłe uczucie, no ale trzeba wytrzymać.
Właśnie zjadłam 2 śniadanko i znów jestem głodna... ehh wrócił apetyt. Znów muszę coś zjeść - głodomorka mam pod sercem
Jeszcze tylko 3 dni do mojej wizyty
Dzisiaj znów mi się śniła wizyta, że usgie miałam, że dzidzia jest już spora
hehe
idę nie długo z młodym do parku, troszkę na ławce po siedzę - po gadam z kumpelką
szybciej czas zleci
Jutro idę na kolejne wesele, ale tylko z synkiem. Mąż stwierdził, że zostaje w domu sam - jak tak chce niech sobie siedzi jak PALEC. Ja sobie poradzę 
Zmykam miłego dzionka
Dee - ja np. jak mam nudności to czuję jak mnie żołądek ciśnie i tak jakby się przesuwał do gardła... dość nie miłe uczucie, no ale trzeba wytrzymać.
Właśnie zjadłam 2 śniadanko i znów jestem głodna... ehh wrócił apetyt. Znów muszę coś zjeść - głodomorka mam pod sercem
Jeszcze tylko 3 dni do mojej wizyty
idę nie długo z młodym do parku, troszkę na ławce po siedzę - po gadam z kumpelką
Zmykam miłego dzionka
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
ja tez po 2 sniadaniu tylko uwaza co jem bo w 1 ciazy bardzo tyłam bo jadłam wsioo a potem w 2 juz jadłam regularne posiłki ciutke większe więcej warzyw owoców
dzis mam niespodziewane wolne bo pogoda sie popsuła a ja pracuje w kawiarni sezonowej szefowi dzis powiedziałam o ciązy gratulował ale umowy jak sie nie doczekałąm tak sie nie doczekałąm a ukrywac nie chcę bo to i tak nic nie da a jeszcze mi przyjdzie cos dźwigać a trzeba przecież uważać
dzis mam niespodziewane wolne bo pogoda sie popsuła a ja pracuje w kawiarni sezonowej szefowi dzis powiedziałam o ciązy gratulował ale umowy jak sie nie doczekałąm tak sie nie doczekałąm a ukrywac nie chcę bo to i tak nic nie da a jeszcze mi przyjdzie cos dźwigać a trzeba przecież uważać
reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
ja po dzisiejszej wizycie czuje sie lżejsza o zamartwianie się
)
no to teraz powolii mozna zacząc szykować wyprawkę bo wszystko po dzieciach rozdałam po rodzinie i znajomych nie do konca byłam zdecydowana na 3 dziecko ale mimo nie planowania jestem b szczęśliwa
no to teraz powolii mozna zacząc szykować wyprawkę bo wszystko po dzieciach rozdałam po rodzinie i znajomych nie do konca byłam zdecydowana na 3 dziecko ale mimo nie planowania jestem b szczęśliwa