reklama
Cześć dziewczyny!
Co do objawów, to moje mdłości zaczynają mnie dobijać. W poprzednich ciążach tak nie miałam. Nie wymiotuję, ale co z tego skoro mdli mnie na samą myśl o jedzeniu. Choć głodna jestem cały czas, tylko nie wiem co bym zadła... Ja I usg mam w środę i chyba zejdę z tego swiata przed tym dniem, bo czuję jak stres narasta.... niby puste jajo się raczej nie powtarza, ale zawsze jest jakieś ale...
Mina - leż i odpoczywaj. Swoją droga masz dziewczyno cierpliwość... ja bym już chyba histeryzowała i na IP dawno była
Co do objawów, to moje mdłości zaczynają mnie dobijać. W poprzednich ciążach tak nie miałam. Nie wymiotuję, ale co z tego skoro mdli mnie na samą myśl o jedzeniu. Choć głodna jestem cały czas, tylko nie wiem co bym zadła... Ja I usg mam w środę i chyba zejdę z tego swiata przed tym dniem, bo czuję jak stres narasta.... niby puste jajo się raczej nie powtarza, ale zawsze jest jakieś ale...
Mina - leż i odpoczywaj. Swoją droga masz dziewczyno cierpliwość... ja bym już chyba histeryzowała i na IP dawno była

Ostatnia edycja:
krisowa
Fanka BB :)
Mina29 dokłądnie, lekarz nic teraz na to nie poradzi, trzeba wierzyć, leż odpoczywaj :*
trina79 mdłości jak najbardziej ok, ja sama je mam i dziękuję Bogu że nie wymiotuję, ty też dziękuj, jeść się chcę a nie wiadomo co i o to chodzi
. Usg jeszcze nie miałaś?? powodzenia więc 
trina79 mdłości jak najbardziej ok, ja sama je mam i dziękuję Bogu że nie wymiotuję, ty też dziękuj, jeść się chcę a nie wiadomo co i o to chodzi
aguula
i ja mam dziwny apetyt coś bym zjadła ale niewiadomo co a dzisiaj jadłam ciastka z czekoladą na przemian z pomidorem i zwyczajną kiełbasą![]()
Dobre! :-) :-)
aguula
dzień dobry, po cichutku dołączam do ciężarówek w terminie lutowym 2012...
Witaj Krisowa :-)
Mina i Dee, trzymajcie sie! A przede wszystkim odpoczywajcie.
reklama
aguula
A ja jutro do pracybuuu strasznie rozleniwiłam się przez ten długi weekend;-)
Mi tez sie nie chce... nie dosc, ze sie rozleniwilam, to na dodatek roztylam
Jak jestem w domu non stop mysle o jedzeniu. W pracy nie mam czasu na jedzenie, wiec moze to i dobrze, ze jutro do roboty :-)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 6 tys
- Wyświetleń
- 433 tys
- Odpowiedzi
- 12
- Wyświetleń
- 1 tys
- Odpowiedzi
- 19 tys
- Wyświetleń
- 922 tys
- Odpowiedzi
- 0
- Wyświetleń
- 3 tys
- Odpowiedzi
- 18
- Wyświetleń
- 9 tys
Podziel się:

buuu strasznie rozleniwiłam się przez ten długi weekend;-)