Normalnie to po "mojej" 17 raczej nikt juz nie pisze bo wszyscy spia. No ale nie lutowki, Wy to o 2 i o 3 w nocy potraficie jeszcze nasmarowac. A ja mam pozniej przechlapane bo jak ja wstaje to Wy juz jecie obiad i kolejne 10 stron zdarzylyscie naprodukowac.;-):-)
Sniezyca sie przesunela na dzisiejsza noc, zobaczymy jutro rano co bedzie (mam nadzieje, ze szkola nie bedzie zamknieta bo w pn jest wolne, Martin Luther King Day).
karola sliczny klusek, puculki takie jak moj ma.
Jakbym miala isc teraz domek posprzatac to bym sobie chyba w leb palnela. Ostatni miesiac jest dla mnie masakryczny, pomimo, ze prawie nic nie jem to tyje, puchne i wogole zejde do piwnicy wstawic pranie i sapie jak parowoz.
Instynkt wicia gniazda ciagle = 0
Nawet mi kotow klaki nie przeszkadzaja, patrze w druga strone.
Sniezyca sie przesunela na dzisiejsza noc, zobaczymy jutro rano co bedzie (mam nadzieje, ze szkola nie bedzie zamknieta bo w pn jest wolne, Martin Luther King Day).
karola sliczny klusek, puculki takie jak moj ma.
Jakbym miala isc teraz domek posprzatac to bym sobie chyba w leb palnela. Ostatni miesiac jest dla mnie masakryczny, pomimo, ze prawie nic nie jem to tyje, puchne i wogole zejde do piwnicy wstawic pranie i sapie jak parowoz.
Instynkt wicia gniazda ciagle = 0
Nawet mi kotow klaki nie przeszkadzaja, patrze w druga strone.
, ale na szczęście już jest dzień (normalnie nie mogłam się doczekać kiedy będzie dzień).
jedynie co mnie w tym śnie cieszyło, to że urodziłam, zeszłam sama z łóżka i sama bez bóli chodziłam;-)