Gieniusia moze zrob zupe zacierkowa yummy ja taka wczoraj zrobilam i niebo w gebie
Wielkie Żarcie - Przepis - Zupa zacierkowa wg babci Różyczki najłatwiejszaja robie z tego przepisiku yummyyyyyy
Vanilia kochana ta klientka ma okolo 50 i nie ma wlasnych dzieci wiec dopowiedzcie sobie swoje szkoda slow na takich debiliiii
BetiBeti a to dobre DOMOWY INKUBATOR hahahahahahahahahahaha
Susi kochana a zal sie ile wlezie no nie dziwie sie ze masz dola jak takie idiotki Cie badaja nie przejmuj sie twoja pocieszka bedzie superrrrrr zdrowiutka trzymam kciukiiii
Sylcia007 no to zycze Ci udanej sobotki tylko tez sie tam za bardzo nieprzemeczaj nam buziolkiiii
Chouette a to hehehe fajne sny masz z tymi psiakami hehehehehehhehe
Dagrab a jak moge spytac to w co twoj mezus gra moj w modern wharfare i tez czesto ma pada w reku zamiast cos pozytecznego robic,a co do sprzatania to ja mam do ogarniecia dwie lazienki,3 sypialnie,pokoj goscinny ,kuchnie ,przedpokuj i schodyy masakraaaaaaaaaaaa
Renatka.Wawa kochana bardzo dziekujemy za modlitwe ze o nas pomyslalas buziakiii ogromne
a teraz krotko o mnie wyobrazcie sobie o ktorej poszlam spac bo moja pocieszka sie malo ruszala i sie streosowalam o g
odzinie 4 a o ktorej wstalam o godzinie 14

ja to mam zaparcie ostatnio do snuuuuu heheheh i dobrze i tak nie mam nic do roboty obiad prawie zrobilam caly wczoraj dzis tylko z mezusiem leniu****emyy hehhahahahahahah no nic lece sie ubrac i moze jakas kawusia i sniadankooo pozne sniadanko ehheheheh zycze wszystkim udanej sobotkiii