reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

renatka na paciorkowca trzeba mieć skierowanie i bezpłatnie Ci to badanie w szpitalu czy przychodni wykonają, obowiązkowo jest do zrobienia w programie ciążowym więc nie ma co rozmyślać

możecie mi polecić coś fajnego i lekkiego do poczytania?
ostatnio skończyłam czytać Emily Griffin- coś pożyczonego, coś niebieskiego i 100 dni po ślubie (polecam bo lekkie i smieszne). Nie mam już egzaminów więc poczytałabym coś fajnego i miłego zamiast sprzątać kuchnię o 3 rano :)

reklama
Cześć Dziewczyny niedzielnie,

Isia, Maron a ja przez całą ciążę unikam serów pleśniowych,bo mi powiedzieli, że nie wolno. A tak je lubię!i do mojego makaronu nawet nie dawałam tylko sobie odkładałam porcję dla siebie bez.. no to chociaż teraz wiem, że można tego Turka;P
Zastanawiałam się dzisiaj co można będzie a czego nie można jeść jak będziemy karmić. Myślę, że kiedyś mógłby powstać taki temat , ale to później:) Cyśka napisz może czego unikasz w jedzeniu teraz:)
ArliJ ale super to panzerotti chyba jutro mam pomysł na obiad;)uwielbiam włoską kuchnię i zapożyczę od Ciebie tą pychotkę

Oglądałam Wasze pokoje dla maluszków, śliczne są, aż Wam zazdroszczę. U nas będzie maleństwo z nami w pokoju, i w sumie nie ma miejsca żeby taki kącik zrobić.. może kiedyś. Ale te naklepjki na ścianie to świetny sposób na ozdobienie, więc może coś poszukam jeszcze

Jeśli chodzi o Ciebie Olcia to chyba wszystkie CI kibicujemy:) mam nadzieję, że się ułoży i ten były były wcale nie będzie były, najważniejsze żebyś była szczęśliwa i dzieciaczki też:)

Isia ja nie oglądam porodów, jakbym tak obejrzała co mi się zdarzyło jakoś na początku ze dwa razy to beczałam cały czas,więc teraz nawet nie chcę patrzeć bo cały dzień z głowy. Nawet nie chcę myśleć, choć wiem ze juz niedlugo nas to czeka

Dobra idę zrobić jakąś herbatkę i jeszcze poczytam co tam ciekawego kupiłyście, ja jeszcze muszę się zaopatrzyć w kosmetyki..

Sonka oj biedulko, oby szybko rozwarcie szło do przodu! trzymam kciuki

ja też nie jadłam serów pleśniowych bo podobno jakieś bakterie zawierają. Ostatnio sie skusiłam na kawałeczek:tak:

reklama
Sonka-kochana dasz rade!!!ale super aż Ci zazdroszcze -jeszcze troszke i bedziesz tulić swoje maleństwo,dla takiego cudu warto sie pomenczyć!!!!trzymam kcuki ażeby szybciutko poszło!!!!

My dziś pół dzionka byliśmy w domku potem pojechaliśmy do kościoła ,po kościele m zabrał mnie do nowej kawiarni na lody a potem nas wzieło na jakieś dobre jedzonko no i podjechaliśmy do innej restauracji:-)objadłąm się jak niewiem co-zjadłam stek z zapiekanymi ziemniaczkami do tego grzybki i sos grzybkowy+tzatziki mmmmmmm mogłabym dziennie tak jeść.

No to następne maleństwo nam sie śpieszy na świat-jeszcze troskze i dzień po dniu będziemy pisać kto urodził i wklejać foteczki:tak:Ja już się doczekać niemoge!!!wszystko gniecie i uciska i pomału mam dość a tu jeszcze 4 tygodnie!

OlciaLolcia-daj koniecznie potem znać co i jak!!!!

Też bym coś fajnego podczytała nawet mam ksiażke zaczęta w połowie ale jakoś niechce mi się wieczorami zabrać do czytania a w dzień niebardzo jest na to czas!!!

Teraz też mi się oczka kleją i poszłabym spać,pewnie jak się połóże to pośpie a potem obudze się i po spaniu ech.W dzień teraz zabardzo pospać niemoge bo Nicol ma przerwe od przedszkola wiec na drzemke w dzień nie ma szans.

Do góry