reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

Mitra - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO, w szczególności bezproblemowego rozwiązania i jak najlepszej "obsługi" w Piasecznie. A astrologia to hobby czy możesz nam "przepowiedzieć" coś więcej?? ;-)

Krisowa - te ciągłe wizyty są na pewno męczące ale z drugiej strony będziesz miałą przebadanego synka pod każdym kątem :tak: i ślicznie przybiera na wadze!

Dagrab - oj było wczoraj wesoło ale nerwy chyba bardziej udzieliły się m. Bo jak wbiegł do domu z krzykiem pakuj się nie możesz tu zostać to ja mu odpowiedziałam teraz nie mogę bo Wiktorek je parówkę. Muszę sprawdzić iitv bo dziś powinien być nowy odcinek pan am i gotowych - o zaległych odcinkach możemy na razie chyba pomarzyć.

Munie - trzymamy tu wszystkie mocno kciuki!!!! To nie wtorek ale jak Mitra napisała 23 to super data.

ArliJ - z tymi chrzestnymi to różnie bywa, nawet w rodzinie. Moim chrzestnym nie jest nikt z rodziny i pomimo tego że mieszka w Kanadzie jest mi bliższy niż mój własny ojciec. Teraz też się zastanawiam czy na chrzestnego nie wziąć naszego najlepszego przyjaciela choć mój m ma dwóch braci.

Ostatnia edycja:
reklama
Arlij- oby Nadii tak zostalo :tak: Ja nie mam problemu z chrzestnymi przy pierwszym dziecku, bedzie siostra m i moj szwagier.Jak pojawi sie drugie to juz bedzie problem,ja mam jedna siostre i m tak samo(sa w tym samym wieku,ale szwagierka narazie samotna).Ale wolalabym kuzyna niz jakiegos kolege.
Munie- no tak , ta co ma miec cesarke bolu nie czuje;-)

aaaa no i aktualna lista

"nasze wymarzone terminy": :-D

Olcia - 25 stycznia bądź 2 luty

Flower - 26 stycznia bądź 2 luty

Chouette - 31 stycznia bądź 2 luty

Sylcia007 - 1 luty

Mitra - 1 luty bądź 2 luty

Vanilia - 1 luty bądź 3 luty

Digitalis, M85, Pluszacze - 2 luty

Dagrab - 2 luty ale trzymamy kciuki aby przed 30 stycznia

Weronika - 2 luty bądź 5 luty

Paluszek - 2 luty bądź 12 luty

Dee - 6 luty

Susi - 9 luty bądź 12 luty

Siwa - 9 luty bądź 16 luty

Isia - 10 lutego

ArliJ - 12 luty bądź 20-21 luty

GalwayGirl - 13 luty

Antila - 14 lutego bądź 19 lutego

Ania83 - 16 luty

Geniusia - 16 luty bądź 17 luty

Daissy - 21 luty

Trina - 21 luty

Renatka - 21 luty

MamaNiki - 23 luty

Sencilla - 29 lutego

Jak coś pokręciłam to poprawiajcie i jak kogoś pominęłam to z góry przepraszam!!

Ostatnia edycja:
Mitra - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO, w szczególności bezproblemowego rozwiązania i jak najlepszej "obsługi" w Piasecznie. A astrologia to hobby czy możesz nam "przepowiedzieć" coś więcej?? ;-)

.
Weronika bawię sie w astrologie , hobbystycznie stawiam horoskopy, ale ostatnio rzadko , czasu brak ;) ale lubię te klocki .

Munie też trzymam kciuki żeby było wszystko OK
Ja jakoś się dziś dziwnie czuję mam dziwny ból brzucha tak jak na okres i mały strasznie się wierci i kopie po wszystkim co się da.Na lewym boku nie mogę leżeć b straszną mam zgagę:wściekła/y:
Aż m się wystraszył i chciał skręcić łóżeczko_Odebrał mi wyniki na przeciw ciała są ok nic się nie wytworzyło pod koniec.

Mitra wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen!

Munie kciuki zacisniete! I tak grzecznie wyczekalas niemal do ustalonego terminu!

Krisowa super ze Adas ladnie przybiera na wadze! A te wizyty u lekarzy no niestety jakos musicie przerwac ten czas! Najwazniejsze by wszystko bylo ok!

ArilJ my pierwsze dziecko a i tak mamy klopot z chrzestnymi! Tzn ja mam tylko siostre a moj m tez same siostry i to 3! :)

Olcia super ze mozesz liczyc na ich pomoc nadal! Mam nadzieje ze szysbko Wam sie ulozy wszystko :tak:

Hej kochane to trosze i ja wam poodpisuje
Dee opowiadaj nam szybciutko jak obiadek z tesciuniem :)))))))))i jak sie czujesz
Betibeti kochana trzymam za was kciuki niedenerwuj sie tak bedzie dobrze o dotrwasz do wyznaczonej daty w dwupakuuuuuu buziakiiii
OlciaLocia trzyma kciuki aby ci pomogli,oj ciezko w polsceee kurcze 300zl przeciez to cale niccc masakra,no i ten paciorkowiec zdroweczka laseczkooo bedzie git zobaczyszzz,a hjak przeczytalam o tym jak CI siostra bylego pomogla z ta paczka i jak napisalas ze sie poplakalas a wiem ze Ci ciezko to az mi lezka sie zakrecila w oczkuuu jak bedziesz kochana czegos potrzebowac to pisz na priv bedzie ciocia z bb slac z angli paczke :))))))))))))))
Lady87 kochana tule cie bardzo mocnoooooooooooo ,i zdrowka zyczeee
Vanilia to powodzenia i duzo duzo duzo seksikuuuuuu ja zaczenam od srody wieczor na przylot mojej mamy hahahahahah

Susi dziekuje ze pytasz dzis duzoooo lepiej wyszlam nawet z lozka i zaczelam ogarniac domek troche,wczoraj caly dzien przelezalam ale dzis superrrr,a co do tej krwi to dobrze ze zadzwonilas do gina :):):)
MItra kochana wszystkiego najlepszegooooooo,krotkiego bezbolesnego porodu i grzeczniutkiej ,zdrowiutkiej dzidziulenkiiii
Ja tez trzymam kciuki za te kture zaczynaja sie rozpakowywac
Sonka a ty kochana pewnie juz przytulasz swoja ksiezniczkeee:))))))))))))
Munie ale masz super juz jutro wyczekiwany dxzien i Dzidzia bedzie z wami,kciuki zacisniete
Gieniusia ja z tymi slodyczami to wczoraj mialam chrapkeee normalnie zwijalam sie zeby cos zjesc ale ze do sklepu bardzo daleko to musialam czekac az do 1 w nocy na meza az mio przywiezie jakies zapasy
Renatka.Wawa trzymam kciukasy na dobre wynikiii
MamusiaBlaneczki ale fajniee u Ciebie prace wra no i ty juz wszystko prawie masz ja tez sie zastanawiam nad niania juz musze poczytac opinie i cos sie kupiii
Agatka witamy spowrotem dobrze ze cie przebadali a teraz sie obserwuj i jak cos migusiem na IP
Krisowa ale super ze niunio przybiera i zycze aby bylo jak najlepiej u was i duzo ale to duzooooooo zdrowka dla Adaska
Weronika Mundat ja serialiki polskie sciagam z TntTorenty a amerykanskie seriale z ThePiratBay przez bitcometa

pluszacze- ja tez sciagalam z pirate bay,ale sa seriale malo popularne wiec ich pobranie trwaloby wiecznosc niestety,a na tych stronkach bardzo szybko sie pojawialy no i z napisami.Bo ja nie wszystko pozniej kumam bez nich.

reklama
Do góry