ani83
Fanka BB :)
Wysokie ciśnienie dziś mam a serce tak mi bije jakby z piersi miało wyskoczyć. Ta zmienna pogoda mnie dobija.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

i nie mam gdzie tego rozładować
idealne... I kabaret i przepis. Chociaż nie powiem... Mój były jaki jest taki jest, ale gotuje nieziemsko :-) co do pracy, to gdyby nie Godżilla, to tez bym chętnie wróciła... Już mi się tak tęskni za Wariatkami z biura... :-( chociaż na tydzień kurde...
bo mama wczoraj wrocila od niej i powoli sie zbiera do wyjazdu:-( Mama codziennie dzwoni i slysze w glosie ze zawiedziona ze jeszcze w domu jestem.Jutro jade do niej z rana jak m bedzie jechal do pracy, zjemy tam obiadek pojedziemy od niej do szpitala,a pozniej na urodzinki do psiapsiolki.Dzisiaj planujemy m wyciagnac na zakupy, bo lodowka znowu pusta.
A w domu tylko ogrzewanie na gaz i gorąca wcale nie ma bo ok 19-20 stopni! Ryczeć mi się normalnie chceLekarz chce robic mi juz ciecie.twierdzi ze rodze.na ktg są.silne skurcze a ja ch Nie odczuwam bolesnie...Nie wiem.czy można rodzic bez bolu...
właśnie doszłam do wieści od gina. Cieszę się, że wszystko jest ok :-) oby tak dalej!!
oczywiście cała reszta też jednak to właśnie Eryk trzymał rękę na pulsie. Pomagałam mu jak mogłam, choć on robił o wiele więcej niż zawsze. Dbał o Nas niesamowicie :-)
może moja koncentracja też już nie ta... poza tym Eryk się wścieka jak długo siedzę przed kompem.
miło. Jak tylko będę miała siłę i będę miała z kim małą zostawić to mam wracać do pracy. Ogólnie fajnie mnie przyjęli dziś w pracy - szok.