reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

dzień dobry babki
wybaczcie moja ciągła nieobecnosć, ale nie mam obecnie laptopa, a na stacjonarnym moge byc na gorze tylko wtedy gdy maz jest w domkum, wtedy słucha co z małym na dole. szukam wlasnie maty edukacyjnej, i karuzeli do lozeczka, aha i dla 2 latka zabawki :)

reklama
no kochane, chciałam rodzic 2.02 i muszę sie przyznac że dzis czuje się fatalnie. Krocze mnie boli jak nieszczęście przy każdym ruchu, krzyż pobolewa jak podczas @, i raz na jakis czas brzuch twardnieje. Kto wie może coś się istotnie zaczyna dziać, tak czy siak raczej przed północą się nie wyrobię:p No nic, na razie nic nikomu nie mówię - idę na zebranie Rady Rodziców, jak wrócę napiszę jak sytuacja się rozwija i czy się rozwija, no i może zdążę Was podczytać;)

Widziałam że kilka mam sie już dzis rozpakowała - gratuluję ogromnie:)

Trina, oby Cie nic nie rozlozylo, zdrowkaaaaa :)))

Suzi, bedzie dobrze chlop da se rade a co :)

Krisowa, jak milo Cie czytac ciociu :))) ja na necie to tez najczesciej na fonie jestem bo D zajmuje kompa, w sumie nawet mi to nie przeszkadza ja po szkole mawstret do komputerowwwww :/:/:/

A my po basenie, ojj ale bylo swietnie Nadia tez dzielnie plywala w motylkach Moja mala foczka, uwielbiamy wode, Kregoslup odpoczal z czego jestem zadowolona na maxa a teraz Natan wiercii sie w brzucholu :))) moze zachcialo mu sie wyjsc :p

Krisowa, ja mate alam dla Nadii, z firmy tiny love naprawde fajna byla :) i sa o roznej tematyce :)))

Ooo taka, jestem pewna na 99%, tez oddalam kolezance i bede sobie musiala cos nowego zakupic

Tylko cena w pl jest straszna :o duzo bardzo koosztuje :/

Ostatnia edycja:
Czyli Twoje dzieciątko uzależnione od komputera :-D

hahaha coś w tym może i jest bo komputer to teraz jedna z moich ulubionych rozrywek :-)

a poważnie to czy wasze dzieciaczki też tak kopią jak tylko poczują laptopa koło brzucha, bo nasza niunia za każdym razem, a jak laptop tylko dotknie brzucha to jest taka awantura że hoho, jakieś fale chyba wysyła...

digitalis u Ciebie też kącik taki przytulny jest :)

:( boli wszystko:( mówię do małża, kup pół kg mięcha mielonego i pół kg wątróbki i 4 skrzydełka z kuraka, kup pekińską, paprykę i ogóra zrobię sałatkę! a małż ale po co? bo jak ja pojadę do szpitala to ty musisz coś jeść, placka na pizzę masz w zamrażalniku, tam tez masz 15 pierogów, a małż: przecież do mamusi pójdę :D heh chyba spanikowałam...

suzi to mój też stwierdził, że mam nie robić zapasów, zamierza się stołować codziennie u mamusi :)
a ona mieszka 5 min od nas więc daleko nie ma, i już się cieszy na samą myśl, jakby mogła to chyba wsadziłaby go w pieluchę i doglądała...Teraz jak jest chory to dosłownie codziennie zagląda, żeby sprawdzić co u jej synka...jest z "lekka" szajbnięta pod tym wzglęem

To się dziewczyny od wczoraj wzięły ostro do rozpakowywania! Gratuluję wszystkim raz jeszcze:)

Ja byłam dziś na ktg i : "wszystko w porządku, proszę przyjść za dwa tygodnie" - przez dwa tygodnie to ja się wykończę od niewyspania, zgagi i potwornego bólu krocza, który trzyma mnie non stop od wczoraj! Samodzielne wstanie z łóżka graniczy z cudem, tak samo ubranie spodni, butów albo wejście po schodach!
No ale na temat mojej szyjki dalej nic nie wiem, bo oczywiście nikt nie sprawdzał!
No to pomarudziłam!

Ostatnia edycja:
To się dziewczyny od wczoraj wzięły ostro do rozpakowywania! Gratuluję wszystkim raz jeszcze:)

Ja byłam dziś na ktg i : "wszystko w porządku, proszę przyjść za dwa tygodnie" - przez dwa tygodnie to ja się wykończę od niewyspania, zgagi i potwornego bólu krocza, który trzyma mnie non stop od wczoraj! Samodzielne wstanie z łóżka graniczy z cudem, tak samo ubranie spodni, butów albo wejście po schodach!
No to pomarudziłam!

Susi ja z tym kroczem mam to samo, mam wrazenie ze ktos mnie skopal dpslownie, posiedze chwile dluzej czy poleze to wstac nie moge obrocic sie nie moge :( a bol naprawde jakby ktos skopal mnie czy polamal :( ale po basenie sle lepiej nieco czuje, mam tylko nadzieje ze nie na chwile

reklama
Sylci007 to witam w klubie! Bo u mnie też taki ból, jakbym miała tam połamane i poobijane wszystko! Mężu ma ochotę na jakieś przytulanki, ja niby też a tu nici z tego, bo chyba bym się wykończyła wtedy!

Do góry