reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2012

reklama
Blizniak - super, że napisałaś bo tu od zmysłów odchodziłyśmy co się u Was dzieje. Dominiś strasznie słodki jest.
ArliJ za moich czasów gdy sypało się kwiaty to dziewczynki chodziły w białych sukienkach lub właśnie w strojach krakowianek mimo, że z Wielkopolski jestem

U nas procesja szła koło nas, więc w środę było mycie wszystkich okien i ich przystrajanie, wczoraj rano wieszaliśmy flagi i wstążeczki z krepy na płot. Gosia szła w albie wraz z dziećmi pierwszokomunijnymi. A mnie rozłożyło. To przeziębienie mnie trzyma a przez tą szaleńcze przygotowania do procesji jeszcze mi się rozkręciło. Od wczoraj mam straszną chrypę. Jakby tego było mało Tymek zaczął w środę pokasływać. Dziś miał lekki stan podgorączkowy więc na wszelki wypadek poszłam z nim do lekarza. Bardzo dokładnie go osłuchał, obejrzał gardło, zmierzył temperaturę, zważył. Słowem poświęcił sporo czasu. Na szczęście to nic groźnego, przepisał jedynie witaminę c na wzmocnienie. Oby szybko minęły nas te infekcje bo w domu siedlisko bakterii jest.

munie- z tego co pamietam to kupowalam 2 na basen, one maja inna rozmarowke.W innych przedzialach wiekowych.
BLIZNAK- bedziemy trzymac kciuki 18!!!!! no i gratuuje zakupu, odzywaj sie czesciej do nas, bo tutaj juz byla akcja poszukiwawcza twoich namiarow :-)
Arlij mi tez czasami twoje zdjecia sie nie pokazuja.
Tyle pisania jak u Antili, kibicujemy.Babcia sie zajmuje dzidzia w przerwie pewnie kapiel,papu i spanie.

suzi ..cudny śmiech, mój chichra i zaraz czkawki dostaje....ooo :-)a mecz? upiekłam w tym czasie ciasto, zrobiłam naleśniki, kisiel...pozmywałam michy... i ciekawa byłam rozpoczęcia...bardziej tego show

dzięki:) no ale czkawka jest jeszcze lepsza ;p

i co mój mały kibic padł po przerwie w meczu, ale pierwszego gola słyszał... hehe

Suzi hehe, mój padł w 88 minucie, nie było mocnych, tv głośno, grzechotka przed nosem a u Niego kurtynki w dół a teraz się męczy z uśnięciem.
Piotruś pierwszy raz mógł spojrzeć w tv, żeby nie było że takiego historycznego meczu nie widział. Rany, ale to były oczy, TAKA NOWOŚĆ!!! a później to trzeba było chować bo aż głowę do tyłu wykrzywiał.

Wiecie, chciałam sprawdzić jaka chusta jest dla mnie idealna na tej stronie: Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com no i tam jest ankieta wzrost/kg itp, no i muszę 10kg przytyć by się zmieścić w widełki, hehehe. Dziś ważyłam 45,5 także 1,5 zostało po ciąży. A dłuuuugo stało 46,3, myślałam, że już nic nie ruszy. Zresztą na tym mi nie zależy, bardziej by oponka znikła :eek:, ale tak czary-mary, bo do ćwiczeń i diet nie mam zacięcia

Suzi hehe, mój padł w 88 minucie, nie było mocnych, tv głośno, grzechotka przed nosem a u Niego kurtynki w dół a teraz się męczy z uśnięciem.
Piotruś pierwszy raz mógł spojrzeć w tv, żeby nie było że takiego historycznego meczu nie widział. Rany, ale to były oczy, TAKA NOWOŚĆ!!! a później to trzeba było chować bo aż głowę do tyłu wykrzywiał.

Wiecie, chciałam sprawdzić jaka chusta jest dla mnie idealna na tej stronie: Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com no i tam jest ankieta wzrost/kg itp, no i muszę 10kg przytyć by się zmieścić w widełki, hehehe. Dziś ważyłam 45,5 także 1,5 zostało po ciąży. A dłuuuugo stało 46,3, myślałam, że już nic nie ruszy. Zresztą na tym mi nie zależy, bardziej by oponka znikła :eek:, ale tak czary-mary, bo do ćwiczeń i diet nie mam zacięcia
to ile ty masz wzrostu? :szok: tylko nie mow ze 170cm :eek:

reklama
Do góry