OlciaLolcia
Fanka BB :)
hej Dziewuchy
sprite- moze ulewa bo zabki ida :-) Jr tak mial, nawet nie ulewal tylko rzygal...
no i wlasnie mamy 5 zeba :-) wkoncu na gorze wyszla lewa jedynka, bo Jr mial 4 zeby na dole i nic na gorze
mam takie pytanko do Was... Jak z rozwojem ruchowym i spolecznym u Waszych Maluchow?? ja sie martwie, bo Jr ani sam nie siada, nic nie gada... Pani psycholg mowi, ze ma czas, ale kazda z dziewczyn pokazuje, jak dziecko stoi, tu chodzi, tu siedzi, tu kosi kosi, tu papa itd a moj Dziubek nic... cisza...
sprite- moze ulewa bo zabki ida :-) Jr tak mial, nawet nie ulewal tylko rzygal...
no i wlasnie mamy 5 zeba :-) wkoncu na gorze wyszla lewa jedynka, bo Jr mial 4 zeby na dole i nic na gorze
mam takie pytanko do Was... Jak z rozwojem ruchowym i spolecznym u Waszych Maluchow?? ja sie martwie, bo Jr ani sam nie siada, nic nie gada... Pani psycholg mowi, ze ma czas, ale kazda z dziewczyn pokazuje, jak dziecko stoi, tu chodzi, tu siedzi, tu kosi kosi, tu papa itd a moj Dziubek nic... cisza...
.
.
ale wiadomo, że mama jest najważniejsze. Mama moja mi powiedziała wlaśnie, żeby dużo, bardzo dużo gadać do dziecka tak sylabami. Głupie to to, ale jak zaczęłam takie gadanie, to po jakimś czasie młody zaczął mamama mememee, mamamabe, i takie tam jęczenia swoje. A jak ruchowo, to poczytaj sobie cos u Zawitkowskiego, to jakieś zabawy ruchowe czy ćwiczenia z młodym jako zabawa, może coś fajnego znajdziesz. A jeśli lekarz Ci mówi, że ok, to się nie martw, tylko obserwuj synka
bron Boze go nie porownuje, ale to same z siebie takie mysli przychodza kurde bele...