Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
gnidka chyba już ktoś to zamieszczałno ale jak by nie było filmik jest fantastyczny
![]()
Tylko minę miała nietęgą- umieściłam fotkę w odpowiednim wątku
;-) Annaroksana, a co to za pas konkretnie?????? Ja sobie zaraz zamówię stepper, tylko ciężko sie zdecydować na tym allegro
Do auta będziemy mieć z 2 minutki, potem jazda max 10 minut, ale mam obawy jak mój rozrabiaka to zniesie
;-)
Moja kochana dzidzia znów była grzeczna przy kąpieliTylko minę miała nietęgą- umieściłam fotkę w odpowiednim wątku
;-) Annaroksana, a co to za pas konkretnie?????? Ja sobie zaraz zamówię stepper, tylko ciężko sie zdecydować na tym allegro
Troszkę mam stresa przed jutrzejszym wyjazdem do rodziców..Sama nie wiem czemu..Do auta będziemy mieć z 2 minutki, potem jazda max 10 minut, ale mam obawy jak mój rozrabiaka to zniesie
;-)
taki troche zaniepokojony 
a potem sąsiadka z dołu mówi,że u Nas ktoś strasznie z pięty chodzi. M. jej tłumaczył,że mamy koty a Ona,że koty to na pewno nie. Zdziwiła by się chyba jak by zobaczyła tego naszego słoniokota jak biegnie przez pokój 
myślałam,że zejdę...