reklama

Luty 2013

reklama
Tylko w zimie w legginsach trochę ciężko, ze mnie jest straszny zmarzluch, ale też niemam zamiaru kupować ciuchów ciążowych chyba ze używane albo na promocji hehe ;) dobrze że mamy allegro

zobaczysz jak to będzie - ja w pierwszej ciąży chodziłam zimą - dokładnie tak jak teraz i było micały czas gorąco choć normalnie jestem straszny zmarzluch!!!!!! nawet latem śpię w skarpetkach a wtedy wszyscy w swetrach a ja w t-shirtach :) dobrze wspomniam ten czas :) więc może i tym razem będzie tak samo :)

mi wczoraj mężuś kupił w Lidlu pasy ciązowe w 2pakach za 20 zł jedna paczka rozm S druga M :) bardzo są fajne ;) POLECAM :)

co do ciąż mnogich to moja kuzynka ma bliźniaki a mój dziadek miał siostrę bliźniaczkę i jeszcze 4 rodzeństwa z bliżniaków (2xpo 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) w sumie było ich 11!!!!!!!! ale to były inne czasy :)

w pierwszej ciązy bałam się bliźniaków a teraz to bym nawet chciała...ale nic z tego...na pierwszej wizycie było jedno serduszko :)

witam Mamusie :)

jak tam poranek?
ja zaczełam od sledzika :)
kupiłam wczoraj fajną książkę- Macierzyństwo non fiction :) śmiechowa :) polecam na dobry relaks :)

sory za to pisanie w ratach ale dzisiaj nie jest mój dzień...od rana kiepsko się czuję i STRASZNIE boli mnie głowa...mam mega migrenę!!!! To chyba przez tą pogodę - wczoraj było pięknie a teraz taka czapa wisi, chmury nisko, szaro buro i siąpi... najchętniej to bym się w łózku schowała a nie w pracy siedziała....
czasem to Wam zazdroszczę tego L4 :)

Niedalej jak przedwczoraj pisalam, że chcę ukryc ciążę przed rodziną tak do 20 tygodnia.
Ale wczoraj moj ukochany wieczorem oświadczył z uśmiechem:
- mam dla ciebie dwie wiadomości, którą chcesz najpierw usłyszeć?
ja:- tę złą!
on (z jeszcze szerszym usmiechem): - obie są złe :-D
ja: no dawaj pierwszą...
on: w weekend przyjedzie mamusia :-D....
ja: ojej.... a ta druga wiadomość?
on: z J (J to 13-chrzesnica mojego ukochanego).
ja: no to nie jest chyba taka zła wiadmomośc.....
on (dalej z bananem na twarzy): ale to jeszce nie jest ta druga wiadomość....:-D
ja: (chwila nerwowej ciszy, jęk, drugi jęk):....... ona chce zostać u nas? tak?:szok:
on: (banan nie zszedł mu z twarzy, więc juz nie musze dopytywać drugi raz, znam prawdę)

:szok::szok::szok: o czym ja mam rozmawiać i co robić z 13- letnią pannicą?

cześć dziewczyny, jestem tu nowa, przywitałam się w odpowiednim wątku, ale widzę, ze chyba tylko ten tętni życiem ;)
mam do Was pytanko, tez Was odrzuca od słodyczy? :D ja normalnie potrafiłam zjeść tabliczkę czekolady w 10 minut, a teraz... właściwie od początku zjadłam może kilka kostek :| mąż się oczywiście cieszy i ma nadzieję, ze zostanie tak po ciąży :P
nie planowałam ciąży na zimę... samo tak wyszło ;) i teraz nie wiem co to będzie z ubraniami... ja bez ciąży mam problem z kupieniem sobie ubrań, a co dopiero teraz będzie :szok: to trzeba będzie nawet kurtkę kupić :eek:

reklama
cześć dziewczyny, jestem tu nowa, przywitałam się w odpowiednim wątku, ale widzę, ze chyba tylko ten tętni życiem ;)
mam do Was pytanko, tez Was odrzuca od słodyczy? :D ja normalnie potrafiłam zjeść tabliczkę czekolady w 10 minut, a teraz... właściwie od początku zjadłam może kilka kostek :| mąż się oczywiście cieszy i ma nadzieję, ze zostanie tak po ciąży :P
nie planowałam ciąży na zimę... samo tak wyszło ;) i teraz nie wiem co to będzie z ubraniami... ja bez ciąży mam problem z kupieniem sobie ubrań, a co dopiero teraz będzie :szok: to trzeba będzie nawet kurtkę kupić :eek:

Czesc Megi :)
ja msyle ze nie bedzie zle z ubraniami ! na allegro masa tego, kurtki uzywane napewno blizej zimy sie pojawia :)
ja mam plaszczyk na zasadzie grzybka i licze bardzooo ze w nim zime przechodze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry