reklama

Luty 2013

LadyDo - ja też juz brałam Apap w ciąży. Można spokojnie brać (oczywiście nie przesadzać z ilością ;-) )

Co do opieki nad dziećmi braci czy sióstr... u mnie co prawda nikt takowy nie nocuje, ale zwłaszcza teraz w wakacje mam pod opieką do godziny 16.30 - 9-latka i 11-tatkę. Więc jest wesoło :-)

Oj, dzisiaj skorzystałam troche ze słoneczka :-D Upał taki, ze nie idzie wyrobić, no ale wbiłam się w stój kąpielowy i zanurkowałam w baseniku synka :-D Basen ma 114 cm średnicy i może ze 25 cm wysokości ale dałam radę ;-) Potem leżenie na kocyku w pełnym słoneczku było czystą przyjemnością :tak:
Na popołudnie zaplanowaliśmy wędrówki po maketach i sklepach budowlanych... to się chyba nigdy nie skończy :baffled:

reklama
Cortina dobrze mówi! (polać jej powinnam powiedziec? :-))

Obiadek był przepyszny! Najadłam się tak, że aż mi brzuch spuchnął! Albo to z ciązy taki okrągły? :zawstydzona/y: Newermajnd :-D Leżymy pod palemkami, driny (oczywiście bezalkoholowe;-)) w ręce i robimy NIC :)
Taki już przywilej kobiet najedzonych i w dodatku ciężarnych ;-)

Już nie chcę się narzucać, ale skoro zostałam zaproszona na obiad to rozumiem, że i jakaś popołudniowa herbatka i kawałek ciasta się dla mnie znajdą, co? :-)

LadyDo czekamy oczywiście na relację z wizyty! A spróbuj się nie pochwalić! Nogi z tyłka powyrywamy :tak: Oczywiście tak wirtualnie, ale ja nie wiem czy w tej cyberprzestrzeni chciałabyś zostać bez nóg? :-D

MamusiaM
ja się pytam kaj ty dziołcha mieszkasz, że tak ciepło u Ciebie? U mnie dzisiaj od rana coś tam kapie z nieba. W małych ilościach, ale kapie :angry:

Poli a ja Ci troszkę zazdroszczę tego Maca za rogiem! nie wiem czy się chwaliłam, ale dwa tygodnie temu mąż mnie zabrał na romantyczną kolację... do Maca :-) świeczek nie zabrał i cały romantyzm szlag trafił ;-) chociaż korzystając z okazji najadłam (żeby nie powiedzieć gorzej) się jak dziki osioł:zawstydzona/y:

Korzystając z okazji, że doszłam do głosu pochwalę się, że w końcu zapisałam się na te badanie prenatalne. Spodziewałam się, że będzie nie wiadomo jaka kolejka, a pani do mnie: "Może być jutro?" :-)
no, ale że mi nie pasowało to dopiero za tydzień się umówiłam, bo mężulek musi mnie zawieźć, a teraz ma na popołudniu więc lipton :-D

No! Już nie smęcę! Buźki ;*

Ostatnia edycja:
strzelima fotke Eve :-D
10896003-kobieta-pod-palmy-morze-na-backgroud.jpg

Witam Panie roześmiane:))

mi wyłączyli neta w komórce waaaaaa (tzn. przekroczyłam limit hehe) a przy małej ciężko przy kompie siedzieć:))

ja dziś jem dla odmiany ... krokiety z kapustą i grzybami:))
a jutro sałatka jarzynowa będzie bo już za mną chodzi:))

no i szaszłyczki mmmmm:))

LadyDo czekamy na wieści z USG:))

Laski z pod palmy pięknie u Was szkoda, że tak późno nadrobiłam to i ja bym się wprosiła na te frytasy:)))

Witam nową mamusię:)

ja robię rewolucje w ogródku i od wczoraj mój mężuś nic nie robi tylko kopie hahaha:))
no i poznałam sąsiada (po roku mieszkania) ale za to jakie ciacho:))) aż mój mąż się dopytywał co o nim myślę i śmiał się, że zapamiętałam jego imię ale imienia sąsiadki już nie hihihihi

Kasiadz, dałabyś kawałek tego ciasta no:)) dziś szukałam kupnego (bo ja z ciast to tylko babeczki potrafię)ale nic mi nie pasowało wszystko kremowe i ciężkie;/

strzelima fotke Eve :-D
10896003-kobieta-pod-palmy-morze-na-backgroud.jpg

Ehh no wiecie... ma sie te figurkę :) niach niach :-)
ale Cortina prosiłam żebyś moich zdjęć nie pokazywała publicznie :-(tu mam tak niezgrabnie wyciągnięte stopy :zawstydzona/y:

Martuszka ta ręka to absolutnie nie migrena! Gdzież tam! To taki arystokratyczny nawyk :-) ach wiecie... było się tu i ówdzie, to i tamto się widziało :-D:-D a jak wiadomo z jakim przystajesz takim się stajesz :-) ale Wam powiem, że ta arystokracja to żadne mi tam fiu fiu. Chodzą sobie z małymi paluszkami odgiętymi, delikatnie stopy stawiają, ale czasem i w kocie g... wejdą, bo zawsze z tym nosem do góry łażą :-):-)

Czy ktoś wspominał, że w ciąży hormony buzują? Jestem tego żywym przykładem :tak:

Cortina upubliczniła moje zdjęcie, to i ja nie pozostanę dłuższa. Cortina w całej okazałości tuż po sytym obiedzie:

5290707-kobieta-pracuje-woth-laptopa-na-plazy-pod-palma.jpg

Nie wiem czy dobrze widzicie, ale tak... ma laptopa na kolanach. Jednak się z BB nie może rozstać :-)

za mna tez chodzą kopytka, ale namówię mame w przyszłym tyg to mi zrobi... jakos jej mi najbardziej smakują;)

dzis miałam takiego smaka że poszłam szukać pierogów z kapusta i grzybami, zjadłam 7 i nie mogę sie ruszać... a dla męża piecze się pizza, wczorajsza była dobra, na cienutkim cieście tylko przesoliłam... trudno następnym razem będę miała umiar;):-)

a leżcie i się smażcie, ja człek co na słonce be... cień, palemka, lekki wiatr od morza, i zimny drink tam nie znajdziecie;-):tak:

a na frytki chętnie... mcdonald tym bardziej;) w sobotę byłam w sfinksie i dopiero wtedy poczułam że tego mi było trzeba... he he

reklama
a ja właśnie zajadam tosty, 4 sobie zażyczyłam:)
na obiad mielony był i sałatka z kiszonych ogórasów :)

dziś z tana wyprałam wózek -pierwszy raz, ładnie się wyprał ale sechł cały dzień bo pogoda była deszczowa i bezsłoneczna:(
ale już fura stoi w domu, czyściutka jak prosto ze sklepu:)

a jeszcze w lodówce deser malinowy na dzisiaj czeka;)

no to smaka wam narobiłam i idę dalej jeść:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry