czesc i czolem ciezarowki
Marta najlepszego ! chociaz za ta kapuste tzn wode z niej nie powinnam ci skladac zyczen za kare

zeby mi to bylo ostatni raz !!!
ja to w sumie mam mix slodko kwasny bo i woda z ogorkow mi wchodzi i snikersem nie pogardze

przy corce tez tak mialam, sledzia zagryzalam nutella :-)
AnnaRoksana witaj, usiadz, rozgosc sie i smaruj na potege postow
Tonka ciesz sie ze ci nie urosly, ja cierpie na brak stanikow ! jak chodze po schodach bez stanika to obawiam sie ze cycki mi odpadna, a w nocy ciezko mi na brzuchu sie spi
Orchidea wiaj lutowko

moze najpierw pogadaj z mama, wez ja na spacer, posadz na laweczce w parku i przyznaj sie ze bedzie babcia

powiesz mamie i moze z nia powiecie ojcu ? rodzice lubia twojego obecnego chlopaka ? moze z nim powiesz najpierw mamie ???
a ile sie znacie z chlopem ?
nie mysl tak od dzieciatku ze go nie chcesz, bo pozniej jak juz powiesz rodzicom, sytuacja sie ustabilizuje bedzie ci poprostu przykro !
co z tego ze my mamy mezow, jetesmy starsze jak czasmi tez nie ma z nimi wesolo

ja przy pierwszym dziecku bylam niewiele starsza od ciebie, skonczylam studia z dzieckiem na reku (studiowalam dziennie), nie powiem z eylo latwo ale wszystko jest to zoorganizowania, glowa do gory, brzuch do przod i dasz rade
ta pogoda mnie wykonczy !!!!! rado +30 i slonce jak w afryce a od godziny burze, deszcze, huragany ! masakra !!!
Eve czarownico moze to ty na mnie taka brzydka pogode zeslalas bo nie zaprosilam cie dzis na obiad ???

chociaz nie na dzis ci chyba posilek u LadyDo zoorganizowalam ?
wlasnie ze sklepu wrocilam i bede jesc chlebek z poledwica sopocka i z ketchupem

strasznie duzo radosci daje mi jedzenie od wzoraj ;-)
ide rozpakowac zmywarke bo tak stoi od rana i chyba jednak sama sie nie rozpakuje

a wierzylam ze moze sie zlituje i sie rozpakuje - nie czuje ze rymuje