reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2013

reklama
Ja w sumie mdłości to miałam bardzo sporadycznie, a przytulanki z kibelkiem to mogę na palcach jednej ręki policzyć, więc nie było tak tragicznie. Ale rzadko czy często to przyjemne nie są:baffled:

domikcw mnie tez coś ciągnie w środku i plecy w okolicy lędźwiowej. Mam nadzieję, że to tylko dzidziulek się rozpycha

hej dziewczyny, jestem nowa , bo tak szczerze mowiac to sie balam wczesniej zapisac... ;) zabobony itp;)

glupio mi sie przyznac, ale nawet nie wiem jak tutaj swoje zdjecie wstawic, nie mowiac juz nic o suwaczku;)
czy moglaby mi ktoras z Was pomoc?
Bede wielce wdzieczna;)))

Poli co do mdloci i płci to jaslyszalam odwrotnie i się sprawdza. Moja sis nie wie nawet co to mdłości i chloptas jak malowany. Moja przyjaciółka w pierwszej wymiotowala i laska jest a teraz może raz i chłop urodzony. Ją mialam belty i w tej i w tej...zobaczymy:)))
Choć oczywiście wymioty to sprawka hormonów:)))

hej , dzieki Gosia;)
dopiero teraz dolaczam, bo jak wczesniej pisalam strasznie sie balam;)
ale teraz koniec pierwszego trymestru i mam nadzieje, ze bedzie super;)
w sumie nie mialam zadnych zlych dolegliwosci(no, poza tymi ciazowymi;)) ale zanim sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy, chyba zbyt duzo zlych rzeczy sie na ten temat nasluchalam...

Juz od dluzszego czasu Was czytam,Dziewczyny!
Fajnie sie czuje przez to, bo takie wsparcie, poznaje tez zdanie innych osob w mojej sytuacji... ogolnie mam nadzieje ze bede z Wami do konca;)
pozdrawiam

reklama
Do góry