reklama

Luty 2013

Hej wszystkim:-) jem śniadanie i czytam co tutaj skrobiecie, zaraz zmykam do pracy:rofl2: od października zmykam na zwolnienie i nic mnie nie przekona do zmiany decyzji:happy: dziewczyny, ja już nie mam pomysłów co robić na obiady, może dziś skorzystam z pomysłu którejś z Was i placuszki ziemniaczane:tak: miłego dzionka wszystkim życzę:-)

reklama
aniołeczku bidulko...:/ Przesyłam Ci kanapeczki z pomidorkiem i ogóreczkiem kiszonym z cebulką :-D:rofl2: (no chyba, że nie lubisz ogórasów lub cebulki to sobie ją zrzucisz ;-):-D)

Ja też lecę.... Muszę zjeśc jakieś jabłko lub gruszkę :P

Ostatnia edycja:
reklama
no i zaliczyłam pierwsze w ciąży przytulansko z kibelkiem:-( buuu....nie chce juz więcej!!!
wszystkim które cierpią na te paskudne wymoty serdecznie współczuje! tulam Was mocno!

o 14 idę do lekarza, a nie mam siły nawet na prysznic... taka słaba jestem. ja nie wiem jak autko poprowadze... trzymajcie za mnie mocno kciuki!

no ale zrobilam na obiad kalafiorową z makaronem i spaghetti. pachniało ale nie dla mnie dziś chyba jedzenie. mam smaka na ten Wasz budyń ale boje się, że znów będzie zwracanie. eh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry