reklama

Luty 2013

Jejciu jaka wena was złapała. Pośpi sobie człowiek troszkę dłużej niż zwykle i już takie zaległości ma:szok: Ale już nadrabiam.
U mnie dzisiaj bardzo wietrznie i chłodno więc jest czym oddychać:-) Musze się zabrać za odkurzanko i pojechać do sklepu bo owocki mi się skończyły:-)

Cortina życzę siły i mocy abyś mogła dotrzeć po wyniki;-)

Bella bidulko ty to się masz z tymi teściami nie zazdroszczę:-(

reklama
dzień dobry
nie chcę mi się nic...
na śniadanko zrobiłam omlety z dżemem truskawkowym i polane dopiero co rozpuszczoną gorzką czekoladą. Pyszne były :P
Na obiad zupa ogórkowa mocno kwaśna :)
Mąż nadal się nie odzywa :)

A teściówki są okropne... Moja jak ma okres to po prostu schodzę z drogi... Ma wtedy MEGA PMS i nie panuje nad sobą. A ja robie wszystko źle, źle sprzątam ba nawet naczynia źle myje, źle karmie A., źle go ubieram, źle traktuje i ogólnie to jestem beznadziejna i mam nie równo w głowie poukładane ( i to są zacytowane jej słowa :wściekła/y:) Dobrze tylko że Męża mam po swojej stronie. Zapowiedziałam mu że jak się dziecko urodzi i wejdzie mi do pokoju jak zacznie płakać, lub przyjdzie położna to nie ręczę za siebie. A niech tylko spróbuje mi powiedzieć że luty i zimno a Maluda jest cieniutko ubrany... Pogryzę ze wściekłości albo się wyprowadzę. Znosiłam z A., z drugim nie zamierzam...

Witajcie

my za jakieś 1,5 godz zmykamy 150 km do gina na genetyczne więc mykam się ogarnąc bo sie w urzędach bez klimy nastałam i leciało ze mnie i nadal leci a słabo mi było, myślałam,że padnę jak dluga no ale dałam radę na obiad kilka nalesników z danio a dla męża leczo ( a fuj papryka beeeeee:baffled::baffled::baffled:)

mam nadzieję,że w końcu jakies foty dostane i może płeć poznam było by miło :-)

po drodze odbioeramy nasza świnkę Zoe, oby się u nas zaaklimatyzowała bo domek ma na full wypasie przynajmniej te podstawowe rzeczy co powinny być w necie wyczytałam to zakupiłam.

Trzymajcie sie niech moc brzuszków bedzie z wami odezwe sie jutro bo zanim wrócimy będzie 22 czyli pora ululania świniaka napadnięcia na lodówkę i do wyrka :-D

Witajcie :-)

Deizzi - dawaj tą ogórkową :tak: własnie taaaaaką kwaśną :tak:
Ja za chwilke zabieram się za moje śledzie w śmietanie :-p

Ania - ja trzymam kciukasy za Twoją wizytę i mam nadzieję, że dostaniesz fotki i pokażesz nam je :-)
A śinka na bank się zaaklimatyzuje jak taką willę jej postawiliście ;-)

Witajcie :-)

Deizzi - dawaj tą ogórkową :tak: własnie taaaaaką kwaśną :tak:
Ja za chwilke zabieram się za moje śledzie w śmietanie :-p

Ania - ja trzymam kciukasy za Twoją wizytę i mam nadzieję, że dostaniesz fotki i pokażesz nam je :-)
A śinka na bank się zaaklimatyzuje jak taką willę jej postawiliście ;-)

Troszkę jeszcze zostało to masz :) :) :)

Wy tu cały czas o jedzeniu, a ja już zjadłam 2x śniadanie, drożdżówkę, łazanki na obiad, jabłko, loda truskawkowego i teraz jem kanapki a kilogramy przybywają :-)

Ile się powinno w ciąży tyć na miesiąc przy prawidłowej wadze (BMI) przed ciążą? Ja mam wrażenie że za dużo jem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry