Od kąd wstałam z drzemki łep mi tak napier...a,że ledwo żyję,ani leżeć, ani stac, ani gadać a nie chce sie faszerowac lekami, do tego puls w spoczynku 120-130 a ciśnienie ok,więc leżę i sapię ledwo, ledwo bo serce obciążone, umęczone na maksa, jeszcze kaszel suchy mi dopadł i mała ma wibracje za free co chwilkę.
Ania, a bierzesz Isoptin na obniżenie pulsu??? Isoptin nie obniży Ci ciśnienia tylko uspokoi puls.
Jak tak Was dziewczyny czytam to czuję się wyrodną matką, wy już poprane, poprasowane (niektóre

), poukładane, a ja kompletnie nie mam nic zrobionego :-( czekam z utęsknieniem na USG ;-)
Madziku, też nie mam nic poprane, jedyne co, to wszystko w rozmiarach 56 i 62 wrzuciłam do jednego kartonu i tyle, a po ostatniej przygodzie ze szpitalem, to już chyba powinnam się za to zabrać

Skurcze mam wrażenie że dość często czasami brzuch twardnieje raz na godzinę lub 1,5:-( od wczoraj mnie rozkłada ból gardła i dzisiaj stan podgorączkowy katar i nie wiem czy mnie coś rozkłada czy objawy grypopodobne przez boleriozę.
kaja.m, jak czujesz takie skurcze to weź nospę, ja podczas pobytu w szpitalu dostawałam nospę 3 x dziennie, a do tego jeszcze 2 x dziennie scopolan. Teraz w domu nic nie brałam, w dzień czułam się ok, ale w nocy męczył mnie okropny ból pleców przy wstawaniu i chyba skurcze też, co prawda mnie nie bolało, ale brzuch robił się twardy na chwilę, wczoraj przed snem wzięłam nospę i było o niebo lepiej. Dziś powtórzę ten eksperyment
Bella, możesz kupić Spongi, mąż właśnie w niedzielę wręczył takie cudo siostrzeńcowi, co ma 3.5 roku i dzieciak był zachwycony

Spongi Gąbkolina - zestaw dla chłopca - epee.pl
paol1nka, trzymam kciuki za mamę&&&&&
Czuję się dobrze, energia mnie rozpiera, a mam się oszczędzać .... dziewczyny jak to zrobić, żeby nie łapać się za robotę jak mi jest trochę lepiej, bo jakoś nie potrafię tak patrzeć na bałagan, już mnie kusi żeby złapać się za odkurzanie, mąż wróci późno i już go o to nie poproszę, bo będzie czas na usypianie Małej.