reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Luty 2013

nie wierzę hehehe, miałam to napisać- siedzę i oglądam strony z ciuchami:szok:ile bym dała za zakupy i włożenie szpilek:tak::szok:
poli ja to już mam wizję wiosny/lata i super figury, i dziecia pod pachą...i sru na spacer. te wszystkie letnie łaszki, i brak problemów z zawiązaniem buta. Już za chwileczkę, już za momencik....:cool2:

reklama
Ja dzisiaj poszłam na zakupy w normalnych dżinsach i starej kurtce- normalnie moi ulubieni sprzedawcy na bazarku mnie nie poznali :-) dużo komplementów otrzymałam, aż miło...

Ale super, że już macie swoje pociechy. Ja już też się nie mogę doczekać:-D
Marta zazdroszczę spodni:-D ja jeszcze dwa tygodnie:zawstydzona/y: albo i dłużej;-)
Choróbsko powoli mija ale jeszcze trzeba poleżeć i powykorzystywać męża:-)
miłej soboty i czekamy na następne dzidziołki:-D

Choinka rozebrana, co by tu jeszcze porobić? Mąż miał ją złożyć, ale mu wybaczam za poranne bułeczki:-p

Wam też tak włosy rosną w ciąży szybko?? Byłam ponad miesiąc temu na farbie a dzisiejsze odrosty wyglądają jak po ponad 2 miesiącach:no:.. Jeszcze tydzień i ich nie będzie:tak::-)

Marta- Ty się nie odzywaj tu na temat wagi:-p:baffled:

na_cik zostało Ci coś karpatki? toż to moje ukochane ciasto:-) błagam chociaż kawałeczek :-p i też jestem za nagrodami na dotrwanie do terminu, bo mimo, że chciałabym wcześniej to pewnie mnie to czeka, to bym chociaż na pocieszenie coś mogła dostać Pani Prezes co? :cool2:

Agisan ależ współczuję chorych dziewczynek :-( zdrówka im masę przesyłam !!

Agoad, Marta ależ macie grzeczne dzieci, ale z tego co pamiętam Dawid był najgrzeczniejszy na oddziale i na początku w domu było super, potem jak się przyzwyczaił do świata to już nie był taki spokojny ;-) chociaż teraz ile ja bym dała, żeby chociaż na 1 dzień miał tak ze 2 miesiące :-p

Cortina a może napisz listę, która kiedy ma rodzić i przestaniemy żyć w niepewności :-p;-):cool2: Każda chce puchar to musi się lekarza prezesa słuchać :-D

noc u mnie cudowna, zasnęłam jak dziecko z Dawidem, koło 8 zeszłam, zjadłam bułkę z Nutellą i mąż wziął Dawidka a ja dalej w kimono i wstałam o 11 :szok::-) oj już dawno się tak nie wyspałam :tak:

poli u mnie czeka łazienka, pranie, odkurzanie. Do wyboru, do koloru. Zapraszam jak się nudzisz:growl:seeseseses.
A i zrobienie obiadu!!!!!!!!Tylko czekam na inspirację. Małża ni ma, to tak wegetuję i myślę ile jeszcze do zrobienia - na myśleniu się kończy:-)

ja dalej czekam na męża:baffled:, ma kupić rybkę do smażenia i warzywa na surówkę na obiadek:) Ja już taka głodna:no:

aaaa dziś o 19.15 na tvn style będzie program "7 kobiet" o karmieniu piersią:)

Laski ale produkujecie:))

Marta moja corka tez odkryla ze tylko jedzenie i sen to...nuda!!!! I tak miedzy jednym jedzeniem a kolejnym 3-4h zabawy, rozgladania sie...dobrze, ze raczej nie jest placzliwa...no chyba ze matka celowo cyca nie chce dac tylko myje, przebiera, kremuje itp. Hehe

Dzis jestesmy po pierwszym werandowaniu:)

Ale pokazal sie u nas lekki katarek:((

reklama
Bella my wczoraj się wietrzyliśmy i też lekki katarek się pojawił. Nie ma tragedii bo matka daje radę oczyścić nosek a Wojtek ładnie współpracuje kichając ;-)
U nas coraz lepiej idą kąpiele i przebieranie-już nie ma takich awantur jak na początku chociaż nadal nie jest to jego ulubiona czynność.

Do góry