vanilijka
Zostanę mamą :)
gratulacje z pierwszych ruchów
ja nadal czekam
ja nadal czekamDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nadal czekam
Jak tak dalej pójdzie to po ciąży będę wyglądała jak zebra
Może macie jakieś sprawdzone kosmetyki przeciw rozstępom. Obecnie używam rossmannowego kremu na rozstępy, ale jak widać ten nie daje rady:-Kajuta ja mam olejek z rossmana. Ale moze sprobuj Bio Oil bo Mustela jest dosc droga choc tez dobra :-)
A duze te rozstepy?
O Musteli czytałam bardzo pochlebne opinie, ale fakt droga jest. Dzisiaj właśnie też Bio Oil przeszedł mi po głowie. Po wypłacie lecę od razu do apteki 
chyba po prostu biodra poszły w bok...bo na wadze nawet bardzo nie przybrałam. Smaruje się cały czas Babydreamem balsamem dla kobiet w ciąży na rozstępy...Dziewczyny pomocy!! Zaczęły mi się pojawiać na brzuchu pierwsze rozstępyJak tak dalej pójdzie to po ciąży będę wyglądała jak zebra
Może macie jakieś sprawdzone kosmetyki przeciw rozstępom. Obecnie używam rossmannowego kremu na rozstępy, ale jak widać ten nie daje rady:-
-(
a tendencję do rozstępów podczas tycia mam bo w liceum po burzy hormonalnej nabawiłam sie ich na udach od wewnętrznej strony 
kajuta u mnie pierwsze pojawiły się już miesiąc temu...:-( tyle że nie na brzuszku, ale na pośladkachchyba po prostu biodra poszły w bok...bo na wadze nawet bardzo nie przybrałam. Smaruje się cały czas Babydreamem balsamem dla kobiet w ciąży na rozstępy...

:-(