reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2015

Odnośnie psiaków to mam inne zdanie moje dwie siostry wzięły dwie suczki (nie szczeniaki) od sąsiada, któremu pozostał jeden psiak, który je odwiedza i zawsze jest to fajna wizyta, spotykają się, psiaki reagują jak ludzkie rodzeństwo po czym każdy wraca do swojego domu:tak:

Ale zauważ, że to brat/psiak odwiedza suczki, które są u swoich właścicieli.. a nie były właściciel.. ;) no jest lekka różnica :)

Hey
Chciałabym dołączyć :) Jestem Marta, mam 29lat obecnie jestem w 1 ciazy z terminem na luty :)

Witaj Marta :)

reklama
Cześć dziewczyny!!
Jesienna pogoda dotarła i na północ Polski, także i u nas dziś ponuro i sennie.
Wczorajsze wieczorne emocje udzielały się też mojej dzidzi, gdyż przez cały mecz fikała i robiła fikołki:-)
Mimo słoty życzę miłego dzionka i dobrego samopoczucia!!:-)

Cześć Dziewczyny. Ramonka i Ma1ta Witamy wśród nas:tak:
Angelsw masz rację mecz był przepiękny :-D
Mój bąbelek też się rozszalał w brzuchu od 2ch dni fika coraz częściej i mocniej :-) Dzisiaj nawet senna pogoda mu nie przeszkadza. Wczoraj nawet mój M. go poczuł :szok: .

Dzień dobry:)
Ramonka i Ma1ta witamy!;-)
ingegjerd i KikaRika chyba rosną mali kibice:-)
Kolejna do połowy nie przespana noc, jedyny plus tego taki, że czułam moje maleństwo jak się wierciło:tak: jutro długo wyczekiwana wizyta i mam nadzieję, że będę już wiedziała kto to sobie we mnie mieszka:-)

Miłego dnia!

dzień dobry :-D
ja też powoli czuję malucha ale fajne uczucie bo zapomniałam jak to jest :happy2: chociaż jak przypomnę sobie jak Zu skakała to płakałam z bólu czasami :D
u nas pogoda paskudna od soboty leje, miałam nadzieję że choć dziś będzie ładniej
ja zasmarkana, kicham i kicham :dry:

Anikaaaa ja też jutro dowiem się czy to ona czy on:-) A przede wszystkim czy wsio ok z dzidzią i czy zdrowa..
Ramonka jak pewnie zdążyłaś poczytać kilka ostatnich stron, większość z nas pociągająca jest..:-( Także trzymamy się razem cieplutko.

Zor ten brat psiaczek przychodzi z ich wspólnym wcześniejszym właścicielem :)

Witam, te u których leje i te u których świeci słońce, a przede wszystkim te chorutkie :-D i życzę udanego dnia.

Kasia, jest już znacznie lepiej, dzięki :-D ale zdaje sobie sprawę, że musze uważać na to co jem i czeka mnie gastrolog po porodzie:szok:

dzisiaj kontrola szyjki po kolejnym tygodniu twradnień brzucha :tak: ale jestem dobrej myśli! Malutka od kilku dni uprawia w moim brzuchu karate (a wcześniej ruchy były bardzo nieregularne) i to mnie bardzo pozytywnie nastraja :-)

miłego dnia lutóweczki!

Ostatnia edycja:
reklama
cieszę się made, że lepiej, ale tak wczoraj o tym myślałam i rzeczywiście ja dłużej trawię i dzień zaczynam od bardzo lekkiego jedzenia, bo bym siedziała przy toalecie w innym razie, ale pewno to kolejny urok ciąży;-)

Do góry