reklama

Maj 2011

Hejka :-)

Kurczę tak was obserwuję i chyba to tylko My nie mamy jeszcze terminu chrzcin małego :-( nie mam pojęcia nawet jeszcze w co byśmy go ubrali ale garniturek odpada raczej.

Ale u Nas parówa dzisiaj słońca nie ma więc na bank będzie potem deszcz.
Wybieramy się na cały dzień do teściów ale czekam aż dojdzie kasa na konto którą wczoraj wpłaciłam w wpłatomacie bo muszę za internet zapłacić co by mi Was nie odcięli.:-)

Karolka- ojej biedna psinka :-( mam nadzieję że będzie dobrze, chyba rzeczywiście najlepiej jakbyś spróbowała go jakoś powolutku przyzwyczaić

reklama
Witam w tn piekny dzionek:)
My chrzciny mamy 29 sierpien sukienusie mam juz upatrzoną i na dniach zamierzam kupic:) Co do okrzykiwania nowego to u mojej tez tego nie zauwazylam. Wczraj bylismy prawie caly dzien na maximusie mamusia sie stroila na chrzciny:) multum ludzi i wszystkiego a Nadia wieczorem byla wyjatkowo spokojna:)

Aina nie wiem czy mi tylko trochę zetnie czy coś wymodzimy. Chętnie bym sobie coś wymodziła na tej głowie ale przy małym to najwygodniej i najszybciej związać w kitę i tyle.

Witajcie :-)

U nas też przepiękna pogoda. Wczoraj byliśmy z chrzestnym małego i jego córeczką 6 h na spacerze. Mały się sporo dotlenił ;-)

salsera my też nie chcieliśmy garniturku na chrzest. Były spodenki, koszula, kamizelka. Czapeczka i butki robione. Bez muszki. Ciekawe kiedy znajomy przekaże nam zdjęcia - nie mogę się doczekać.
kamcia zazdroszczę pyszności:tak:
karolka a czemu teraz psiakowi ten wiatr tak dokucza, czy coś się stało? Okazuj mu dużo czułości, rozmawiaj z nim, niech nie będzie sam i mu to minie.
jolek nie przejmuj się gadaniem. Ja też mam sporo do zrzucania - kg z ciąży i przed. Jedziemy niebawem do teściów i się nasłucham, ale i tak popływam w jeziorze. A tak wogóle, to strasznie chcę nad morze :-)

Witajcie ;-)
A mnie dziś natchnęło i właśnie wybrałam sie do fryzjera zrobić coś z tymi moimi kłaczkami. I jestem zadowolona :-) Ścięłam,pocieniowałam i jeszcze grzyweczkę dowaliłam,a co tam jak szaleć do na maxa:-p
basiekkk gratuluję budowy. Pomalutku,ale będziecie na swoim :)
ilonka fajnie masz :tak:Też z chęcią bym potańczyla sobie,ale za miesiąc idziemy na wesele-to juz coś :-)
jolek ja się nie gniewm,że pomałpowałaś nas :happy: a wymienić mogę się z toba na klimaty ;-)
salsera mówisz,że twój malec śmiesznie płacze, a ja zaobserwowałam u mojego,że po płaczu (np.po czyszczaniu noska),że tak śmiesznie się skarży czy żali np. babci. No wymiękam czasami :-D
karolka mam 4 psy,ale nigdy nie miałam takiego problemu.Nie wiem,może poradź się weterynarza co masz robić,żeby oswoic psinkę.
aina głowa do góry,najważniejsze to myśleć pozytywnie :tak:

wiecie co, ja kupilam malemu sliczny szary, lniany garniturek w h&m na promocji za 25zl. Wiec jak ktoras planuje chrzciny albo inna elegancka imprezke moze tam cos poszukac dla dzieciaczka.

karolka z calego serca wspolczuje pieskowi, ciekawe dlaczego tak reaguje na wiatr? mowisz ze to od Twojego pobytu w szpitalu, moze wtedy sie cos stalo? no pozatym ze pewnie dlugo sam w domu siedzial co? biedna psinka, moze hope cos poradzi, ona zna sie na psach :-)

o wlasnie, ma moze ktoras kontakt ze styna ciekawe co tam u niej dobrego slychac.

Ostatnia edycja:
Witam!
Ja tez jeszcze nie mam terminu chrzcin ale w najblizszym czasie chciałabym zrobic.Rozgladam sie za sukienusia:)
Mam pytanie podaje któraś z Was żelazo dzieciaczkowi?Bo my musimy podawac przez miesiac ale nie robilismy wyników!Chyba profilaktycznie bo to wcześniak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry