reklama

Maj 2011

Witajcie, u nas dalej pogoda, caly dzien poza domem :)
Widze, ze szalejecie z fryzurkami! Ja mam wilekaaaa ochote na fryzjera - takie odsiwezenie tylko i pasemka, i mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu przed urodzinami wybiore sie w koncu!
Polka dzisiaj pieknie sie usmiala jak ja matka w udka poobgryzala przed kapielka! No tak chichotala cudownie..:-D ..a my razem z nia ;)
aina- kochana trzymaj sie dzielnie, szybko zleci, ale to okropne uczucie czekac az sie dzien skonczy..znam je..brrr... czas szybko leci, wytrzymasz., mi osttanio bardzo szybko.. i dobrze, bo nie moge sie doczekac jak moja mama (i reszta..) przyjedzie a to jeszcze tylko ponad tydzien, a potem jedziemy z nimi :))

karolka- fakt, na Westfalii potrafi wiac i to ostro, ale zeby piesek nagle z tego powodu zaczal swirowac, powinien byc przyzwyczajony, hmmm... chyba ze wtedy jak ten prawie huragan byl zostala sama w domu?? moja psina tez mieszka tam z moja mama - ma 10 lat (dostalam ja na 18-tke, a w sierpniu ja koncze 28 - ona 10 ) i powiem ci, ze ostatnio tez ma nietypowe zachowania, przejawiaja sie zalatwianiem w domu lub na balkonie, czego nigdy nie robila! ciesz sie, ze twoja tylko sline zostawia podczas waszej nieobecnosci... :/ Porady hope mysle, sa wyczerpujace bardzo w tej sytuacji, pobrobuj... Powodzenia
!
futrzaczku - my tez nie mamy daty chrztu ani planow.. glownie z powodu mozliwosci braku organzacji, chrzestni w rozjazdach, ciezko to ulozyc.. byc moze wyjdzie na to, iz chrzciny zrobimy w Swieta Bozego Narodzenia jak cala rodzinka sie zjedzie.. choc wolalabym teraz , gdy jest jeszcze cieplo i ladnie..

mandrzejczuk - super, nareszcie!!! i oby tak dalej!

reklama
Ja u fryzjera też byłam niedawno, ot takie zaakcentowanie nowego rozdziału w życiu :-) 20 cm poszło pa pa.

A Lepper... dla mnie jak Kaczyński, nie zauważam braku, poza pewnego rodzaju ulgą. Mówią, że miał wiele powodów, choroba syna, problemy finansowe, kolejne procesy, brak sukcesów na polu zawodowym. Nie wytrzymał.

witam się wieczornie...jakie newsy tu idą, nawet nie wiedziałam że jednego polityka mniej znów mamy.

Aina a nie możecie wrócić szybciej do domu???? Po co bidulko masz się męczyć.

Ja mam włoski pomalowane tylko teraz czekać na ścięcie. Jak kuzynka nie znajdzie czasu to do fryzjera pójdę.

Mandrzejczuk
cieszę się,że u was już wszystko dobrze. Trzymam kciuki żeby tak zostało.

Dziewczyny co do tych wymianek to spoko, może grafik zrobimy :) Kamcia tylko jest mały problem... bo słońce niestety uciekło i deszcze od jutra zapowiadają.

Im więcej postów Twojej produkcji czytam tym bardziej dochodzę do wniosku że... Cie kocham :D Dobrze, że nie pamiętam gdzie mieszkasz bo przyjechałabym się oświadczyć :D:D:D :P
:-D

ja tam wogóle nie znam się na polityce..
jako ze człowiek to żal że się powiesił
jako polityk nie wiem... nie znałam nie wiem jaki był nigdy się tym nie interesowąłam.. moze ulga moze nie.... każdy mysli po swojemu

ide spać

reklama
Ja na temat samobójców mam wyrobione zdanie i nie jest niestety pochlebne...

Polityk z niego był mierny i ja osobiście go nie trawiłam nigdy. No ale oczywiście nie takiego zejścia ze sceny politycznej mu życzyłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry