• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

maja super ze podroz sie udala!
futrzaczkuno normalnie ciezko mi uwierzyc :-D opisz nam prosze jak wyglada takie karmienie w foteliku! :-)
zelka Tymus chcial sie pewnie wydostac z lozeczka :-D
salsera sliczny stanik i cena dobra. zakladaj, na co czekasz :tak::-)
u nas tez juz nie tylko palce a cale lapki pcha do buzi i to tak mocno ze czasami az ma odruch wymiotny :szok: pozniej z pol minuty jest bardzo zdziwiony co to sie stalo :D no ale za chwile lapki spowrotem ida w ruch

o przypomnialo mi siej eszcze jedna rzecz ktora chcialam wam opisac. bylam wczoraj u fotografa robic malemu zdjecia do paszportu, na zdjeciu dzidz musi byc idealnie na wprost i oczywiscie biale tlo. Wiec fotograf kazal malego posadzic w takim przedpotopowym mini krzeselku z metalowym palakiem z przodu zeby nie wypadl. podtrzymuje malego rekami pod pachami a fotograf do mnie prawie krzykiem ze mam odejsc na bok bo wchodze mu w kadr - no jasne zostawie 3mc dziecko ktore nie umie siedziec na metalowym krzesle bez podtrzymywania :/ idiota jakis nie pomyslal ze maly przechyli sie troszke do przodui juz glowka rozbita o ten metal, albo wogle wypadnie mi na podloge, bo takie super stabilne to siedzisko bylo. wzielam Oskara czym predzej na rece "podziekowalam" za obsluge i poszlismy do innego zakladu. co za stary glupi dziad!

Ostatnia edycja:
reklama
Żelka - ja wzięłam miskę sugerując się wymiarem podanym na aukcji, obwód wzięłam taki jak zawsze noszę bo tam są podane bez rozciągania a wiadomo że nikt luźno nie nosi tego. Miski wypadają trochę mniejsze niż normalnie bo jeszcze nigdy miseczki G nie miałam, największa była F w ciążowym staniku, który cały czas jest mi dobry.

dziewczyny a czy ktoras z was zgodzilaby sie wyslac hope pieniazki za mnie na przesylke, ja moge wtedy za ta osobe kupic plotna na allegro. bo kurcze ja nie mam konta w polsce i wysylka na konto prywatne to dla mnie dodatkowe 60zl, a w allegro moge zaplacic karta. jezeli ktoras jest chetna to prosze o wiadomosc tu albo na priva.

hope śliczne obrazki :-)
wiecie co ...
myslę ze same posty na temat obrazków przeniosę na wątek co robię w wolnym czasię a rreszty mi sie nie chce...
wogóle jakaś leniwa jestem jak mój chodzi na popołudniu
nie mam siły ani chęci nawet pisac....
buuuuuu
do duuuu ze mna :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry