• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

Witam się słonecznie :)
Maja - gratuluję udanej podróży :)
Futrzaczku - chyba masz odpinane piersi po prostu że karmisz w foteliku ;)

A do mnie przyszedł właśnie stanik do karmienia co go przez neta zamówiłam - jest tak ładny że żal mi go nosić...

reklama
Witam
jolek ten żel na ząbkowanie nazywa się Dentinox N (mała tubka 21 zł,ale warto). A co do paluszków.to tu już idą nawet całe dłonie w ruch...:sorry2:
Maja super że podróż udana:tak:
ilonka witamy,witamy:-)
salsera zakładaj ten stanik,Mikołaj będzie zachwycony:-p
Futrzaczku trzymamy kciuki,bioderka na pewno się unormują:tak:

Witajcie :-)

U mnie dzisiaj dzień pod hasłem pranie, sporo się tego nazbierało. A pewnie potem będzie nieszczęsne prasowanie, jak ja tego nie cierpię :baffled:

Maja super, że dotarłyście całe i zdrowe. Na długo tam zostajecie??
Futrzaku bez kitu musisz mieć odpinane cycki:szok:, bo ja zachodzę w głowę jak Ty to robisz.
Salsera ja też mam jeden taki ładny i jest "wyjściowy" i na okazje jakieś, a po domu pociskam w takich zwykłych bawełnianych

A do mnie przyszedł właśnie stanik do karmienia co go przez neta zamówiłam - jest tak ładny że żal mi go nosić...
Tez tak nieraz mam ze szkoda mi cos zakladac,a potem albo za male albo juz niemodne:)

Futrzaczku nie smuc sie tulam mocno:* Moja mala tez ciagle jakies problemy ma... Achh szkoda gadac ale najwazniejsze ze jest :DDD a reszta jakos sama sie ulozy.
Jolek i jak tam maly? Grzeczniejszy byl w nocy?

Cześć dziewczynki.

Wstyd mi wstyd oj wstyd nagadałam ostatnio na Igora że się budzi co chwila a on już drugą noc ładnie śpi :)
Teraz sam nie wie czy ma spać czy się bawić . Marudny dzień dziś będzie,ale damy radę:)

Maja fajnie że dotarłyście całe i zdrowe:):)

Ilonka witaj i naskrob jak wakacje zleciały:)

Futrzaczku buziak i nie smutkuj :* jak ty cycem karmisz w foteliku?? zdradź ten patent
Powodzonka na szczepieniu.

Salsera pochwal się staniczkiem :)

Persefona dzięki. My na razie używamy Bobodent na swędzące dziąsła.

Basiekk pranie Ci mogę podrzucić?? Bo do mnie serwis nie może dotrzeć. Mieli być wczoraj teraz mają być jutro, a mi kurde pralka jest potrzrebna bo prania się zbiera!

Ostatnia edycja:
Futrzaczku ja też prosiłabym o schemat jakiś, uchyl chociaż rąbka tejemnicyjak dokonujesz takiego wyczynu ;) a za bioderka trzymamy kciuki oby szybko dysplazja zniknela.
Salsera nie gadaj, że za ładny tylko zakładaj - niech sie Mikos uczy co ładne :)
jolek to super, że Iguś ładnie śpi, może właśnie wyczytał że nagadałaś i sie troche przejął i teraz udowadnia mamusi, że jednak postanowił być grzeczny ;), ja swojego nie chwale i nic juz o spaniu nie mówie - bo mieliśmy wczoraj noc zabawy od 1 - 4 gugania.

I u nas jest z zębami coś na rzeczy, ręce caly czas w buzi ... tylko mlaski słychac ... a dziś rano przyłapałam swojego syna jak próbował wymemłać i chciał obrobić szczebelki od łóżeczka :-D 2011-08-24 06.41.07.jpg

Bardzo proszę - NOWOŚĆ!! Biustonosz do karmienia Mama Naomi U 65G (1765080665) - Aukcje internetowe Allegro
cieszę się że jest mi dobry bo już raz nacięłam się kupując w necie - okazało się że z tamtej firmy miseczki wypadają mniejsze i miałam w nim 4 piersi zamiast 2. Pierwszy do karmienia miałam bez fiszbin więc mniejsza szansa że coś źle będzie leżało, ten to było ryzyko. Jest świetny :)

Ale syf na dworze a ja mam pustą lodówkę, miałam zrobić zakupy, ale nie będę małego ciągać na takie deszcze. Trzeba przegłodować aż mąż wróci.

reklama
Salsera piękny i ja bym sobie z chęcią kupiła - powiedz mi jak to jest z tymi rozmiarami alles - spore te miski są?? - bo wymiary wymiarami, a zycie zyciem ostatnio jakoś nie moge nic na siebie dobrać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry