• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2011

reklama
hope przesliczne! nie chcialoby Ci sie jakiegos Osiolka malnac?:P przydalby mi sie ;) na reszte kurcze nie mam czasu dzis odpisac, padnieta jestem przez tego mojego okrucha. ide tylko poczytac troche i uciekam spac.
aa...u nas tez gryzaki sa be, paluszki super! wlasne, mamowe i tatowe :D

Madzik może faktycznie jajeczkowanie, po porodzie ponoć zwyczaje organizmu mogą się zmienić. Co do przeziebienia to można można, mi wiecznie gorąco jest i zawsze na wakacje załatwiona jestem (a jak już pojade w jakieś ciepłe kraje to bankowo łapie zapalenie gardła), w tym roku juz 2razy - w tym raz niestety Tymek podłapał :(
Wózek jednak kupujemy inny, dziadek zaoferowal się że kupi więc możemy bardziej poszaleć finansowo ;) - a co do zimy to mam nadzieje że do sniegów wróci z gwarancji mój naprawiony wielofunkcyjny!! :D

Mój dzióbek właśnie miał ataki płaczu. Co udało się go uspokoić i przysnął to za chwilę znowu ryk...Zwalam to na szczepienie i mam nadzieję,że to jednorazowe było bo wieczorem zawsze ślicznie zasypiał sam w łóżeczku albo przy cycusiu. Zauważyłam,że od dwóch dni butli mi nie chce,a cyca owszem.Stawiam,że rano gadał do cyca "już cię więcej nie zdradzę"
Jakaś padnięta dziś jestem. Jest przed 22gą a ja mam wrażenie,że to już po północy.

Karolq Misia mi nie odpisała na smsa jakby co :(

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki!
Jestesmy na miejscu cale i zdrowe :)
Nie bylo tak zle, a podroz ok.10 h zajela;-),
wyjechalismy troche pozno bo prawie o polnocy, ale spoko, mala obudzila sie po 3,5 godz dopiero i potem jeszcze raz na jedzonko drugie, akurat w korku, nieduzym na szczescie stalismy, to ja wyjelam i karmilam bo i tak nie byloby gdzie zjechac a budzila sie z rykiem, bo niewygoda byla wielka w nosidle..:tak: ...
Pozdrawiam :** i padam na nosek,,, wiec zaraz uciekam,,,

reklama
Hejka

Ilonka - witaj z powrotem :tak:
Maja- dobrze że już na miejscu całe i zdrowe :tak: a tak a pro po karmienia w podróży to ja potrafię cycem nakarmić małego nie wyjmując go nawet z fotelika :-D z Szymonem już miałam taki patent i teraz nadal działa :-)

Jestem trochę smutna i źle mi a dlaczego o tym na lekarzowym dzieci a tak poza tym to o dziwo nie mam zakwasów po wczorajszych zajęciach chyba że jutro mnie dopiero dopadną :baffled:. U Nas dzisiaj zapowiada się chyba ciut chłodniej i dobrze bo za niedługo idziemy na szczepienie i mam kawałek drogi przed sobą bo mąż w pracy nie damy rady samochodem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry