reklama

Maj 2011

alex to powiem ci, że tak jak pisałam, że mojej przeszło, tak od kilku dni reemisja ;/ co ja włożę do wózeczka to płacz, na szczęście na rączkach sie uspokaja, no ale ile można nosić, tym bardziej, że chce ja odzwyczaić. wkładam i znowu płacz. szkoda mi i jej i siebie :(
bra uważaj bo w tym wieku dziecko najlepiej umie wymuszać i udawać bo to małe takie i bezbronne wiec jak płacze to na rączki.. a ono widzi "aha wzięła mnie to i następnym razem jak porycze i się podrę to mnie weźmie" :-p
moja też jak ją nieraz odłożę to wpada w ryk ale za chwilę podchodze ja albo D i do niej mówimy i po kilku sekundach już się śmieje i zapomina ze ją odłożyłam..
a najlepiej zauwazyłam jak ją wkładam do bujaczka to zachodze od tyłu i ja układam tak ze mnie nie widzi (zsuwam z siebie jak trzymam ją twarzą do świata) i chwilę bujam i nawet ją to nie obejdzie że już leży w bujaku a nie na ręce :-p
spróbuj tak :-)

idę bo mąż wrócił z pracy a chciałam popisac trochę :sorry2:

aaa alex co tam smutasz.. uszka do góry :*

reklama
Aha... U mnie Igor od kilku dni nadyma wargi robi podkówkę i oczy ma jak kot ze szreka... nie mogę się tej minie oprzeć i od razu na rączki biorę bo serce pęka...już teraz wiem co on kombinuje...postaram się teraz nie nabrać !

Witajcie kochane...
My mamy od dwóch dni mały problem. Mały miał pleśniawki ale tylko po wewnętrznej stronie ust. Smaruję mu Aphtinem i pomogło, ale ma też chrypkę i sama nie wiem czy to od pleśniawek, czy musi sama minąć, czy trzeba iść z tym do lekarza. Ehhh. mały jest wesolutki, n ie widzę, żeby coś innego mu dolegało i sama nie wiem co zrobić. Tak sobie myślę, że ta chrypka to albo od pleśniawek albo od tego, że zaczyna ząbkować, bo ślini się okropnie wszystko pcha do buźki. Co byście radziły Majóweczki, bo możliwe, że ja zaczynam panikować (to pierwsza dolegliwość mojego Skarba ):-)

Bra a jakbys przeszla do spacerowki ale tez na lezaco? Moja gondola pazyla i musialam nosic ja na rekach i pchac wozek a teraz jest spokoj bo po bokach wszystko widzi no i chlodniej jej. A zupelnie lezy jak w gondoli.

Alex przytulam;) by humor sie poprawil

Majowa nie mam pojecia;)

Futrzaczek hehe super to pewnie wyglada;P

Majapolka fajnie ze wszystko dobrze jest:)

Alex mam nadzieje,że humor szybko powróci, trzymam kciuki:)
Majeczka dobrze,że czujesz się tam jak w domku:) Odpoczywaj sobie! Buziaki dla Polusi:*
My z bąkiem na nogach, ja jeszcze bym popsała, alle mój syn chce rozmawiać, więc spać nie mogę:) U nas słonko świeci, pewnie dzis znów cały dzień będe poza domem, więc miłego dnia życzę i do poźniej.

karolq tyle, że moja spacerówka nie rozklada sie na płasko niestety, ona jest typowo dla większych dzieci :((( młoda się w niej zgubi :(
kamcia masz rację, młoda juz sobie matke ustawiła :) ;/ generalnie zauważylismy, że ona jest totalnym domatorem. w domku wesoła, spokojna, może godzine leżeć w hustawce , potem drugą w łóżeczku i jest ok, a jak tylko wyjdziemy z domu to płacz i nieszczęście w oczkach :(

Witam się *
I zaraz uciekam bo mam full pracy. Klusek śpi to muszę wykorzystać i dom ogarnąć, ugotować krupnik i upiec sernik :-) Mam dzisiaj dzień kury domowej :-)

Maja ważne, że jesteście razem z Polusią a reszta się jakoś ułoży :tak:
Alex przytulam na poprawę humorku.

Witam się deszczowo :)
Alex - kochana, trzymaj się :)

A takie mam pytanie, czy w pokoju gdzie śpi maleństwo można stosować ten Raid do kontaktu? Bo słyszałam gdzieś u nas komara i nie chcę żeby mi Mikola pożarł, a z drugiej strony nie wiem czy te opary mu nie zaszkodzą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry