reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2011

reklama
Aleście się rozpisały przy niedzieli :szok: I jeszcze z wiekiem tu wyjeżdżacie, smarkate dwudziestki :-p

Co do choinki to u mnie w domu bez tradycji. Jak się pojawi wybór żywych w doniczkach to wtedy kupujemy. Też nie za szybko bo obleci. Ale tak minimum tydzień przed świętami żeby klimat poczuć. W tym roku (chyba już wspominałam) pierwszy raz z kotem święta i martwię się że futrzak będzie mi się do choinki pchał - kupimy kłujący świerk :D

marzena u mnie w pl jak miałam kota to po sztucznej po badylu wchodził na sam czubek i spadał razem z nią :baffled: i wszystkoe bombki zawsze musieliśmy dokupowac bo dużo potłukł:sorry2:

a tu w Ie jak mieliśmy z kotem wigilię , to bawił się tylko dolnymi bombkami, aale że mieliśmy sztuczmnuym śniegiem spsikaną to D go ganiał żeby nie dochodził do choinki...:-D
w tym roku jest inny kotek z nami zobaczymy jak ten będzie reagował na choinkę...

Załamujesz mnie. Chociaż w donicy to raczej nie wywali na środek pokoju. Chyba. A, że gówniara jest ciekawska i można na nią wrzeszczeć i gonić a ona i tak zrobi znów to samo to kiepsko to widzę. Najwyżej nauwieszam jedynie mandarynek na sznurkach bo tego "smrodu" nie lubi :-)

jak mnie dawno tu nie było;-)
IMG049.jpgto jest kot mojej koleżanki, jest świetny ale bardzo duży i przy nim choinka nie ma prawa bytu nawet jeśli ma mase4 zabawek, najbardziej interesują go bombki. Chociaż ostatnio jego ulubioną zabawą jest obserwowanie nowego towarzysza a mianowicie rybki bojownika wskakuje na biurko i kocia telewizja potrafi godzinami patrzeć jak rybka pływa:tak:

reklama
Albo zobacz w zoologicznym czy są środki do pryskania na odstraszanie kota. Wiem,że dla psów są,żeby mebli i innych rzeczy nie gryzły, więc i może są dla kotów,żeby w pewne miejsca nie właziły.

koniczynka kociak prześliczny:)

Do góry