reklama

Maj 2011

:-D jak film to szukam aktorów :-D

w rolach drugoplanowych:
żel do masażu morela-pomarańcza
1499929144.jpg

futerko - podobno każda kobieta marzy o futrze :-p
kajdanki4.jpg
oraz tadaaaam piórko
1517391381.jpg

:-D rano jak dziewczyny wstaną będzie o czym czytać :-D

reklama
hahahah dobre te lizaki ciekawe jak smakuja :-D
Moja mama to ma dobre zarty ostatnio wysyla mojemu mezowi mms ze jest w CCC i maja fajne meskie sandaly na lato i czy mu kupic i zaraz wysyla mms a tam meski penis wcisniety w takiego laczka z "Gladiatorow"
a do mnie tez jakis czas temu pisze ze jest w Ikei i sa fajne wieszaki na reczniki, a ze brakuje nam takiego wieszaka to napisalam zeby mms wyslala to mi przyslala jak stoi 3 golych facetow ze stojacymi kuskami, a na nich przewieszone te reczniki :-)

Kurde juz 2 noc w domu po szpitalu, a ja spac nie moge...tluke sie calymi nocami, bo mnie plecy bola jak leze...

Witam się po kolejnej ciężkiej nocy:(

Hope no to czekam na newsy o filmie :):)

Mandrzejczuk tego mmsa z wieszakami dostałam niedawno od siostry:)

Ja już po śniadanku, przy herbatce odmulam. Zła jestem bo wczoraj telefon mi wysiadł i musiałam na takiego starocia się przerzucić. Już nikt mnie na dotykowy telefon nie namówi :wściekła/y: Dziś idę na USG i mam nadzieję,że popołudniu humorek będzie lepszy.

UUUUUU ale mi poranek strzeliłyście :-) Fajne te lizaczki :-)

Bardzo dziękuję za porady dla M, oczywiście nie dał sobie nic zrobić i jak na razie mówi, że jest lepiej po nocy - nie wiem dokładnie bo go nie widziałam rano- ale jeździ samochodem więc coś widzi na to oko. Jak wróci to mu okłady porobię z herbatki jak radziłyście.
Teściowa rzeczywiście od razu weselsza wróciła od lekarza i nawet się ze mnie śmiała o ten szal wełniany. W sumie to był szal taki, co w salonie sobie leżał i najczęściej kota nim przykrywał teść, no ale teraz to już tylko dla kota się nadaje.

Ale mam ochotę na czekoladę, zaraz chyba przekopię cały dom w poszukiwaniu.

A w Dzień dobry TVN będą coś mówić o zapinaniu pasów w ciąży za chwilę. Ciekawe co powiedzą.

Dzisiejszą noc przespałam całą, oczywiście z przerwą na siku, ale zasnęłam po chwili i nawet jak M wstawał do pracy to się nie rozbudziłam jakoś mocno. Pewnie te dwie ostatnie noce tak mnie zmęczyły, że już nie miałam siły na kolejną szaloną noc przed kompem :-) Zobaczymy co będzie dalej.

Melia bo dostać taką wiadomość to tak jakby się w totka wygrało:):):) Ja pamiętam jak mi lekarka powiedziała,że guza nie ma myślałam że z kozetki z wrażenia spadnę.

Hej dziewczynki !
Co u Was ? Ja miałam ciężką nockę, lewe biodro mnie tak nawalało że co chwilę się budziłam i jestem mega niewyspana ;-(

Na szczęście dzisiaj mam spotkanie z moimi dzieciatymi koleżankami, ciekawe w czym będą mi prawić morały, tak jak ostatnio, hihi :-)

jolek już ostatnio się nasłuchałam: że po co taki drogi wózek, że po co znieczulenie do porodu, po co tak długo karmić piersią ....
najlepsze jest to że laski rodziły ponad rok temu i już zapomniały jak to jest przed tym "nieznanym pierwszym razem" a już przebijającym faktem jest to że najmądrzejsza była ta co jeszcze nie rodziła :-p

no cóż, pójdę, spotkam się z Nimi, pośmieję się i zdam wieczorkiem relacje ;-)

A nie gadają Ci nic o dziecku???? Co jak prać, jak i kiedy karmić, czym i jak smarować.. Moja siostra mi takie rzeczy gada jeszcze zanim w ciąże zaszłam i teraz podczas normalnej rozmowy z nienacka z jakąś mądrością wyjeżdża..już bym poradnik mogła napisać gdybym notowała albo zapamiętała wszystko.

reklama
:-D uśmiałam się , ale macie wenę poranną, nawet scenariusze piszecie:-D
Ja wyspałam się jak zwykle świetnie,ale wczoraj długo siedziałam na pracą, więc trochę jestem nieprzytomna.Ale to słońce za oknem mnie nastraja pozytywnie, pewnie gdzieś skoczę na spacerek.

Co do spotkań z dzieciatymi koleżankami- to owszem-zawsze zdarzają się "wujki dobra rada" ale można wpuścić jednym uchem z drugim wypuścić:-D i pogadać np o seksie:-D ten temat jest zawsze pożądany w damskim towarzystwie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry