Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pomysł z tematem wiadomości bardzo mi się podoba
Ze szpitalami i porodami też ale poczekajmy do tej pierwszej rozpakowanej
I też zdecydowanie bardziej wolę dziękować niż lubieć to bo to jakieś bez sensu było ;-)
Salsera - gratki za konkurs :-) fajnie tak coś wygrać
A Ja dzisiaj z rana poleciałam zrobić wyniki i jutro wizyta u ginka i USG już się nie mogę doczekać :-):-)
Niby tak ale jak wagowo maly jest ok a ona ma te skurcze biedna tylko sie meczy. Swoja droga ciekawe jak to rozwarcie u niej bedzie postepowalo. Bo jak zacznie rosnac to raczej nie zatrzymaja juz
Nowy temat mi się podoba, smsy ze szpitali, już dawno o tym myślałam.
Misię będą trzymać jak długo się da, każdy gram zwiększa szanse dziecka a poród dla wcześniaka jest dużo większym obciążeniem niż dla dziecka donoszonego. Jak się uda to nawet do 37 tygodnia mogą powstrzymywać, chyba że są poważne przeciwwskazania.
Kurcze, to nie żarty, lada dzień zaczną się porody
Misia cos wspominala o zastrzykach dla malego na rozowj plucek, wiec moze nie sa one jeszcze tak dokonca wyksztalcone i dlatego nie wywoluja i licza na kazdy dzien zwloki, ale szkoda mi jej, bo sie bidulka wymeczy strasznie, a jak Poziomki? Ona tu pierwsza do odstrzalu
Poziomki spoko, gotowa do szpitala, to chyba już jutro Szalona chce rodzić panienki SN :-) Ale kiedy to nie wiadomo, dzieci zadecydują w odpowiednim czasie ;-)